NDDL: Κινητοποίηση για τη 2η φάση των εξώσεων στο ZAD

απο το https://enoughisenough14.org/2018/05/14/nddl-mobilising-for-the-2nd-phase-of-evictions-on-the-zad

Στην λεγόμενη Γαλλία: Η κυβέρνηση ανακοίνωσε ένα δεύτερο κύμα εκδιώξεων στο ZAD της Notre-Dame des-Landes.Η επιχείρηση εκκένωσης θα μπορούσε να ξεκινήσει μόλις στις 15 Μαΐου. Δεν έχουμε ιδέα πόσο μεγάλη ή πόσο καιρό θα διαρκέσει. Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι δεν μπορούμε να εμπιστευτούμε τις επίσημες ανακοινώσεις και ότι θα κινητοποιηθούμε εάν αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε νέα προσπάθεια επιλογής και εκκένωσης εκείνων οι οποοι ζουν στο ΖΑD.

Παρόλα αυτά, από την κυβέρνηση ή δυστυχώς ακόμα και από το κίνημα, που προσπαθούν να σπείρουν διαιρέσεις, να επισημάνουν και να αυξήσουν τις εντάσεις, θα διατηρήσουμε όσο το δυνατόν ευρύτερη κοινή άμυνα για όλους τους χώρους διαβίωσης, τις προοπτικές και τις δραστηριότητες που είναι αλληλένδετες στο ZAD.

Αυτή είναι η γραμμή που θέλαμε να διατηρήσουμε, τόσο στις διαπραγματεύσεις όσο και στις διάφορες μορφές αντίστασης και κινητοποιήσεων επί τόπου για αρκετές εβδομάδες. Καλούμε λοιπόν όλους να είναι έτοιμοι να αντιδράσουν πάλι στο ZAD και παντού από τις 15 Μαΐου.

# Πρακτικά, καλούμε:

-> Για να συμμετάσχετε στη συγκέντρωση πικ-νικ τη Δευτέρα 14 Μαΐου στις 1 μ.μ., τοποθετήστε το du Pont Morand (Nantes) για τη συνάντηση με τον Υπουργό Γεωργίας.

-> Μια συγκέντρωση μπροστά από την Νομαρχεία στη Νάντη στις 18:00, μετά την πρώτη ημέρα (και κάθε δεύτερη μέρα) των εξώσεων.

-> Συναντήσεις και καταλήψεις μπροστά από τα δημαρχεία των πόλεων, τις τράπεζες, τις γαλλικές πρεσβείες, τα προξενεία κτλ όπου και αν βρίσκεστε. Τα σημεία συγκεντρώσεων μπορούν να σταλούν στο back @ riseup.net για να προστεθούν στον ιστότοπο zad.nadir.org. Οι αναφορές ενεργειών μπορούν να σταλούν στο soutienzad @ riseup.net

-> Μια διαδήλωση το Σάββατο μετά από μια εβδομάδα εκδιώξεων στη Νάντη

-> Συγκέντρωση στo ZAD την Κυριακή μετά από μια εβδομάδα εκδιώξεων στη Νάντη

# Διάφοροι χώροι καλωσορίσματος θα δημιουργηθούν στο ΖΑD, δείτε πληροφορίες σχετικά με το zad.nadir.org

# Καλούμε όλους εκείνους που μας στηρίζουν να αντισταθούν στην τοποθεσία:

- φροντίστε ώστε να υπάρχει η δυνατότητα ποικιλίας τακτικών και ποικιλομορφίας των ατόμων που είναι παρόντα στην περιοχή

- να φροντίζουμε τους γείτονές μας από τα γύρω χωριά και τα αναγκαία γεωργικά έργα και έτσι να διατηρούμε τη κυκλοφοριακή ροή στους δρόμους εκτός από τις στιγμές αντίστασης στις εκκενώσεις.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις ενημερώσεις στο back.nadir.org και / ή στο twitter @ ZAD_NDDL

Κάποιοι κάτοικοι από το ZAD.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License