Ενημέρωση από την αντιφασιστική αντισυγκέντρωση στα Προπύλαια στις 13/05/2018.


   Την Κυριακή 13/05/2018 είχε καλεστεί πανεθνικό συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος από ένα συνονθύλευμα φασιστών-εθνικιστών-χριστιανοταλιμπάν ελληναράδων. Την Παρασκευή ανακοινώνεται από κάποιες παραθρησκευτικές οργανώσεις, κάλεσμα για συγκέντρωση και στα Προπύλαια την ίδια ώρα με αυτήν της πλατείας Συντάγματος. Το τελευταίο αυτό κάλεσμα αναπαρήγαγε και η Χ.Α μέσω του site της και έτσι, καλέστηκε επείγουσα ανοιχτή συνέλευση για την συνδιαμόρφωση αντισυγκέντρωσης, με σκοπό την ακύρωση της φασιστοσυγκέντρωσης στα Προπύλαια. Την Κυριακή γύρω στις 13.00 περίπου 80 σύντροφοι κινήθηκαν πλήρως εξοπλισμένοι από την πλατεία Εξάρχείων προς τα Προπύλαια, όπου διέμηναν μέχρι τις 16.00 ακυρώνοντας την προγραμματισμένη τους συγκέντρωση. Στα σημείο ήταν επίσης η ΟΡΜΑ και η ΣΑΚΤΧ. Κατά την διάρκεια της αντισυγκέντρωσης, εκδιώχθηκαν διάφοροι/ες γραφικοί εθνικιστές οι οποίοι κατέφθαναν παρέα με τους ιδεολογικούς τους υποστηρικτές, τους παπάδες. Επίσης, εκδιώχθηκε και ένας εκ των οργανωτών αφού πρώτα κατασχέθηκαν τα 2 σιμπι που είχε πάνω του. Όλοι οι αγωνιστές/ριες έδειξαν γρήγορα αντανακλαστικά, κάνοντας σαφές στον εχθρό πως δεν θα καταφέρει να διεκδικήσει ούτε σπιθαμή δημόσιου χώρου.


Ενάντια σε έθνη και θρησκείες

Πόλεμος σε κράτος και κεφάλαιο

Φασίστες στις τρύπες σας

Αναρχικές/οι

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License