[Αθήνα] Σαμποτάζ σε ακυρωτικά στη γειτονιά του Ζωγράφου

Σήμερα (15/5) έκλεισαν εντελώς οι μπάρες εισόδου & εξόδου στους σταθμούς ΜΕΤΡΟ από την Εθνική Άμυνα έως το Σύνταγμα, στη μπλε γραμμή, και από τα Σεπόλια έως και τη Δάφνη στην κόκκινη γραμμή. Επιλέξαμε να δώσουμε μία άμεση αντανακλαστική απάντηση στην κίνηση αυτή, σαμποτάροντας 5 ακυρωτικά μηχανήματα σε λεωφορεία στην περιοχή του Ζωγράφου.

Σήμερα (15/5) έκλεισαν εντελώς οι μπάρες εισόδου & εξόδου στους σταθμούς ΜΕΤΡΟ από την Εθνική Άμυνα έως το Σύνταγμα, στη μπλε γραμμή, και από τα Σεπόλια έως και τη Δάφνη στην κόκκινη γραμμή. Επιλέξαμε να δώσουμε μία άμεση αντανακλαστική απάντηση στην κίνηση αυτή, σαμποτάροντας 5 ακυρωτικά μηχανήματα σε λεωφορεία στην περιοχή του Ζωγράφου. Η κίνησή μας αυτή αποτελεί κομμάτι ενός ευρύτερου κινήματος που έχει αναπτυχθεί στις μεταφορές, και εκφράζεται με μοιράσματα και παρεμβάσεις σε στάσεις λεωφορείων και σταθμούς ΜΕΤΡΟ και ΗΣΑΠ, διαδηλώσεις, σαμποτάζ, επιθέσεις στα μηχανήματα ελέγχου σε σταθμούς κλπ. Όσο το κράτος και ο ΟΑΣΑ αναβαθμίζουν τον έλεγχο της μετακίνησής μας, εμείς θα εφευρίσκουμε νέους τρόπους να αντιστεκόμαστε και να σαμποτάρουμε τα σχέδιά τους, και να κινούμαστε ελεύθερα στη μητρόπολη.

ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ/ΟΛΟΥΣ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License