ΑΓΡΙΝΙΟ / ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ  http://stekidask.blogspot.gr/2018/05/blog-post_17.html

post image

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ

Το κράτος του Ισραήλ σε συνεργασία και με τις ευχές του κράτους των Η.Π.Α, διεξάγει μια σφαγή με θύματα τον παλαιστινιακό λαό. Έναν λαό που και από τα δύο αυτά κράτη έχει αναγνωριστεί ως τρομοκράτης.

Ο ολοκληρωτισμός, γνώρισμα όλων των φασιστικών καθεστώτων σε πείσμα όλων των εμπνευστών του δεν μπορεί να σβήσει τον αγώνα ενός ολόκληρου λαού για αυτοδιάθεση ελευθερία και αξιοπρέπεια.

Ένας αγώνας ανάμεσα στο Δαβίδ και το Γολιάθ που εδώ και δεκαετίες (από το 1945) παρόλη την υπεροπλία και την υποστήριξη της δύσης το κράτος του Ισραήλ δεν μπορεί και δεν πρόκειται να κερδίσει.

Οι μάρτυρες του αγώνα δείχνουν το δρόμο της νίκης.
Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ
ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ


ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟ ΣΤΕΚΙ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License