Hambacher Forest: Αντεπιτιθέμαστε! Συμμετοχή στην αντίσταση!

απο το https://enoughisenough14.org/2018/05/19/hambacher-forest-we-fight-back-join-the-resistance

Αγώνας για κάθε μέτρο γης

Πρόσκληση για δράση για την κατάληψη του Hambacher Forst
 

Από τα 6 χρόνια το Hambacher Forst είναι καταλημένο. Οι άνθρωποι κατασκευάζουν δέντρα και τα υπερασπίζονται για να κρατήσουν τα δέντρα, στα οποία ζουν, ασφαλή. Παρ΄ όλες  τις καλύτερες προσπάθειές τους, οι εκσκαφείς του καφέ άνθρακα πλησιάζουν.

Σύμφωνα με το νόμο, το δάσος ανήκει στην RWE, μια τεράστια ενεργειακή εταιρεία, η οποία όχι μόνο εκδιώκει τους ανθρώπους από τα γύρω χωριά, αλλά καταστρέφει τα αιωνόβια δάση και τα ενδιαιτήματα για να μετατρέψει τον καφέ άνθρακα σε ηλεκτρική ενέργεια, αλλά είναι επίσης υπεύθυνη και μόνο στην περιοχή Rhein για το 30% της εκπομπής CO 2 της Germanys.

Με τον τρόπο αυτό η RWE εκμεταλλεύεται ολόκληρο τον κόσμο για τη μεγιστοποίηση του κέρδους και συμβάλλει ευρέως στο οι άνθρωποι να αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τις πατρίδες τους. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι πρώτοι άνθρωποι που υποφέρουν από τις συνέπειες της κλιματικής αλλαγής δεν είναι αυτοί που αποκομίζουν τα κέρδη, αλλά οι άνθρωποι στον παγκόσμιο Νότο. Εξαιτίας αυτού, αυτή η σύγκρουση είναι επίσης μια πάλη ενάντια στον ιμπεριαλισμό, την καταπίεση και τον ρατσισμό. Αυτό που συμβαίνει εδώ, δεν συμβαίνει τυχαία. Είναι ένα σύμπτωμα του καπιταλιστικού συστήματος. Και αναπτύσσουμε τρόπους να του επιτεθούμε.

Εδώ και 6 χρόνια δεν επιτιθέμεθα  μόνο στην RWE, αλλά ενάντια σε ένα σύστημα εξουσίας και εκμετάλλευσης, το οποίο καθιστά την κερδοσκοπική παραφροσύνη της βιομηχανοποιημένης επιχείρησης δυνατή. Είναι σαφές για εμάς ότι ο αγώνας για την κλιματική δικαιοσύνη είναι ίσος με τον αγώνα για έναν κόσμο ελεύθερο από εξουσία, πέρα ​​από τους καπιταλιστικούς περιορισμούς, έναν κόσμο στον οποίο οι μεγάλες επιχειρήσεις δεν έχουν εξουσία πάνω στον άνθρωπο και τη φύση. Προσπαθούμε για μια πλήρη αλλαγή του συστήματος!

Μέσα από την άμεση δράση καταφέραμε να καταστρέψουμε την RWE, με δολιοφθορά και οδοφράγματα, η εταιρεία υπέστη ζημίες στα εκατομμύρια. Η πιθανή ζημία στην εικόνα τους, επειδή οι συνέπειες του καφέ άνθρακα δεν μπορούν να διαγραφούν από το μυαλό των πολιτών πια, δεν μπορούν να εκτιμηθούν. Με τη συνεχή κατάληψη δείξαμε ότι είναι δυνατό να αντισταθούμε αποτελεσματικά. Μόνο με τη συλλογική οργάνωση και το θάρρος κατορθώσαμε να αναλάβουμε αυτό το χώρο ελευθερίας και να το κρατήσουμε. Εκτός από την ακραία καταπίεση, παρόλο που πολλοί από εμάς έχουν κτυπηθεί, κακοποιηθεί και φυλακιστεί, είμαστε ακόμα και θα μείνουμε εδώ! Επειδή σε ένα σύστημα που επιτρέπει σε λίγους να εκμεταλλευτούν ολόκληρο τον πλανήτη για την απληστία τους, η αντίσταση γίνεται υποχρέωση.

Ο χρόνος τρέχει. Εάν η ανασκαφή καφέ άνθρακα δεν σταματήσει αυτή τη στιγμή, είναι αδύνατο να σταματήσουμε την αλλαγή του κλίματος. Και η ώρα τρέχει επίσης για το δάσος. Από τον Οκτώβριο, η RWE έχει άδεια να συνεχίσει την εκκαθάρισή της. Αν ξεκαθαρίσουν 70 εκτάρια όπως είχε προγραμματιστεί, όχι μόνο θα καταστρέφεται ένα μεγάλο μέρος του δάσους για πάντα, αλλά και η μόνη κατοικημένη δασική γη στη Γερμανία θα απολυθεί εξίσου. Δεν είναι μόνο για να σώσετε ένα δάσος πια. Πρόκειται για την παγκόσμια δικαιοσύνη, πρόκειται να καταστήσει μια εταιρεία υπεύθυνη. Μπορούμε μόνο να το επιτύχουμε, αν είμαστε πολλοί!

Όσοι θέλουν να πολεμήσουν το κράτος και τον καπιταλισμό! Βάλτε τη θεωρία σας στη δράση. Βοηθήστε να κρατήσουμε, να υπερασπιστούμε και να διαμορφώσουμε αυτόν τον χώρο ελευθερίας!

Από τον Οκτώβριο θα καταλάβουμε το δάσος ευρέως, οπότε θα είναι αδύνατο για την RWE να το καθαρίσει. Εάν δεν μπορείτε να καταφέρετε να έρθετε, βοηθήστε μας και τον εαυτό σας - όπου κι αν βρίσκεστε. Μοιραστείτε αυτήν την παρότρυνση σε δράση, δείξτε την αλληλεγγύη σας ή έρθετε για μερικές ημέρες κατά τη διάρκεια της περιόδου εκκαθάρισης μεταξύ Οκτωβρίου και Φεβρουαρίου. Επικοινωνήστε μαζί μας. [Κλειδί PGP στην ιστοσελίδα]

Μείνετε συντονισμένοι.

hambacherforst.org facebook.com/hambacherforstbesetzung

Εγγραφείτε για τη διανομή SMS και ενημερώστε όταν προσπαθούν να ξεκινήσουν την εκκαθάριση. 
Και βοηθήστε να το κρατήσουμε ζωντανό. Επικοινωνήστε μαζί μας: 
hambacherforst@riseup.net 
#Hambibleibt #Endcoal #join #resitance

www.hambacherforst.org

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License