Κάλεσμα στο εφετείο (Λουκάρεως) για τη συνέχιση της δίκης των 8 μεταναστών της Π.Ράλλη 23/5

κάλεσμα στο εφετείο για τους 8 μετανάστες της Π.Ράλλη

Στις 27/4 ξεκίνησε το δικαστήριο για την υπόθεση των 8 μεταναστών που βασανίστηκαν στην Πέτρου Ράλλη πέρσι και κατηγορήθηκαν από τους μπάτσους (χρονικό με βίντεο και ενημέρωση από την πρώτη μέρα της δίκης). Το δικαστήριο συνεχίζεται την ερχόμενη Τετάρτη 23/5 και είτε αθωωθούν είτε κριθούν ένοχοι οι 8 μετανάστες θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι θα επιστρέψουν στο κολαστήριο – χώρο βασανισμού τους. Συγχρόνως οι ίδιοι μπάτσοι που τους χτύπησαν και κατηγόρησαν στο δικαστήριο είναι αυτοί που θα αποφασίζουν και πάλι για την τύχη τους.

Παρά την προσπάθεια των μπάτσων να τρομοκρατήσουν τους κρατούμενους μετατρέποντας τον βασανισμό 8 ατόμων, σε δικαστήριο εναντίον των ίδιων των μεταναστών, η ανάγκη για αντίσταση και ελευθερία φαίνεται να γίνεται όλο και πιο έντονη.

Συγκέντρωση  αλληλεγγύης  στο  εφετείο  για τη συνέχιση  της  δίκης  των 8 διωκόμενων μετανάστων  της  Π. Ράλλη  

Τετάρτη 23/5 στις 9.00

εφετείο  Ε΄τριμελές κακουργιοδικείο

  2ος  όροφος ,

Αίθουσα  Δ80Δ

ανοικτή συνέλευση για την συνέχιση των δράσεων αλληλεγγύης στους 8 μετανάστες

Πέμπτη 24/5 στις 20.00 στο γκίνησυντονισμός συλλογικοτήτων /ατόμων ενάντια στα κέντρα κράτησης
http://ssaekk.espivblogs.net/

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License