Τα ξημερώματα 13/5 έγιναν εικαστικές παρεμβάσεις με σπρευ και μπογιές στο κτήριο της στρατολογίας Ιωαννίνων, στην μητρόπολη καθώς και σε άλλες εκκλησίες. Στοχοποιήσαμε τους συγκεκριμένους στόχους,  την ''εκκλησία'' γιατί αποτελεί από την πιο διακριτή εξουσία, υποβαθμίζει και υποτιμά την ανθρώπινη υπόσταση και εχθρέυεται οτιδήποτε δεν χωράει στα στενά καλούπια μιας υπόδουλης και άβουλης μάζας. Είναι μία καλοστημένη επιχείρηση που την διοικούνε καθάρματα και θα πέσει φωτιά να τους κάψει. Την μητρόπολη γιατί είναι ένα διοικητικό κέντρο αυτής της επιχείρισης. Την στρατολογία γιατί επιστρατεύει ανθρώπινο κρέας για οβίδες, επιβάλλει την στρατιωτική πειθαρχία, την εθνική συνείδηση, την υποταγή και παίζει κομβικό ρόλο στον εκφασισμό της νεολαίας.

Όλοι/ες στην αντιπολεμική-αντιεθνική πορεία στην Λάρισα στις 26/5 στην πλατεία Ταχυδρομίου.

                                                                                                      Αναρχική Ομάδα ''Ex Nihilo''

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License