ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Αντιεκλογικές Δράσεις

.

Την Τετάρτη 16/5 ήταν η μέρα των φοιτητικών εκλογών. Μία μέρα όπου τα μαντριά όλων των αποχρώσεων μαζεύονται για να δούνε πιο ελέχγει τα πιο πολλά πρόβατα και κατεπέκταση πιο θα κάνει κουμάντο σε κάθε σχολή. Οι πιστοί ακόλουθοί τους τρέχουν για να ψηφίσουν τον καλύτερο αρχηγό ο καθένας για τα δικά του συμφέροντα.

Ενάντια στην λογική της ανάθεσης και του καναπεδισμού, κάποιοι σύντροφοι και συντρόφισσες το προηγούμενο βράδυ ''επισκεφτήκαμε'' μερικές σχολές, θέλοντας με τις μικρές μας δυνάμεις να κινηθούμε ενάντια στην εκλογική διαδικασία.  Γράψαμε συνθήματα μέσα και έξω από αυτές, κατεβάσαμε τις αφίσες από όλες τις παρατάξεις ενώ επίσης καταφέραμε να μπούμε σε μία από τις αίθουσες που θα γινόταν οι εκλογές και πετάξαμε μέσα σε αυτήν αλλά και σε διαδρόμους ένα εξαιρετικά δύσοσμο ''coctail''. Αργότερα μάθαμε πως ταυτόχρονα με εμάς μία άλλη ομάδα ''επισκέφτηκε'' άλλες σχολές με τα δικά της χαρακτηρηστικά.  

ΚΑΛΑΖΑΡ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ
Αναρχικοί/ες

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License