Στις 23/5/18 στο κέντρο της πολης περιφερόταν ο γραφικος πατερ κλεομένης με συνοδεία ακόμη 4 ατόμων κολλόντας αυτοκόλλητα και σκίζοντας αφίσες για την αντιπολεμική πορεία του Σαββάτου.
Αμεσως συντροφοι/ες κινήθηκαν προς το κέντρο της πόλης αναζητώντας τους.
Μια ομάδα συντρόφων τους εντόπισε σε ενα μοναστηρι στο κέντρο της πόλης οπου συνεπλάκισαν με αποτέλεσμα να χτυπηθεί ο κλεομένης, ενα ακόμη άτομο και ένας σύντροφος ελαφρά.

Μετά απο λίγες ώρες εντοπιστηκαν πάλι στο κέντρο της πολης αλλα 4 άτομα με εθνικιστικά μπλουζακια και συγκεκριμένα ο ένας απο αυτους φορούσε μπλούζα "Ιερος Λόχος"

Οι συντροφοι τους εντόπισαν και ενω απομακρίνθηκαν από το κέντρο της πόλης κυνηγήθηκαν με αποτέλεσμα ο ενας απο αυτους να φύγει με ανοιχτο κεφάλι και οι αλλοι 3 να αποδεικνύουν πόσο καλοι ειναι στο τρέξιμο μετ'εμποδίων.

ΟΥΤΕ ΣΠΙΘΑΜΗ ΓΗΣ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ
ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ
ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License