αποφυλάκιση του σύντροφου Κώστα Κ.

αποφυλάκιση του σύντροφου Κώστα Κ.

Αποφυλακίστηκε από τη φυλακή της Άμφισσας (αφού εξέτισε το 1/10 της ποινής όπως ορίζει ο "νόμος Παρασκευόπουλου") ο σύντροφος Κώστας Κ. που είχε καταδικαστεί για τη συμμετοχή του στα εξεγερτικά γεγονότα του Ιούνη 2011 στην Αθήνα.
Ο σύντροφος αρνήθηκε να καταβάλλει "...κάποιες χιλιάδες ευρώ για να εξαγοράσω τις βουλές της γκαβής κυρίας με την παλάντζα και το σπαθάκι, ή ως άμισθος σκλάβος να σκουπίζω δρόμους στα πλαίσια της “κοινωφελούς εργασίας” ως εναλλακτική προς την έκτιση της ποινής. Με άλλα λόγια, έτσι ή αλλιώς, να συμβάλλω στο χτίσιμο των “πρωτογενών πλεονασμάτων” τους, στην εμπέδωση της υποταγής, στη νέα βαρβαρότητα. Να πράξω δηλαδή ενάντια σε όσα όλοι μαζί κάναμε σε δρόμους και πλατείες. Τότε και τώρα". 

https://athens.indymedia.org/post/1587287/
https://athens.indymedia.org/post/1588051/
https://athens.indymedia.org/post/1587281/
https://athens.indymedia.org/post/1587250/

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License