Συγκέντρωση αλληλεγγύης με τους συλληφθέντες από την πολιορκία των Κατειλλημένων Προσφυγικών τον Οκτώβρη του '16

 Στις 1 Ιούνη δικάζονται στο 3ο τριμελές πλημμελειοδικείο Αθηνών (δικαστήρια Ευελπίδων) οι δύο συλληφθέντες αλληλέγγυοι με ένα εκδικητικό κατηγορητήριο. ΟΥΤΕ ΠΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΑ, ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Τ' ΑΦΕΝΤΙΚΑΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΝΙΚΑΕΙ

post image

 Η κατειλημμένη γειτονιά των Προσφυγικών Αλεξάνδρας βρίσκεται απέναντι σε μια ακατάπαυστη ολομέτωπη επίθεση με το ξεπούλημα της στο ΤΑΙΠΕΔ κι έπειτα στην Περιφέρεια, τις δίκες των φασιστών και τη διαρκή πολιορκία της από τους μηχανισμούς καταστολής και την προσπάθεια δυάλυσης της αυτοοργανωμένης κοινότητας μέσω της εξαγοράς και της αφομοίωσης, που είναι η δόλια τακτική της αριστερής διαχείρισης. Με τις δίκες της «χ.αυγής» στο εφετείο το κράτος πήρε την ευκαιρία να οργανώσει μια παρατεταμένη επιχείρηση αστυνομοκρατίας στα Προσφυγικά, η οποία κορυφώθηκε στις 31/10/'16 με εισβολή φασιστών και μπάτσων στη γειτονιά, συλλήψεις και βασανισμό δυο συντρόφων. Στη συνέχεια η μαχητική υπεράσπιση της κατειλημμένης γειτονιάς από την κοινότητά της και αλληλέγγυους εκδίωξε τις αστυνομικές δυνάμεις και τους φασίστες. Η αποτυχία αυτής της κατασταλτικής επίθεσης, που ήταν αποτέλεσμα της ετοιμότητας και της παραδειγματικής υπεράσπισης της κοινότητας αγώνα των Προσφυγικών, είναι τρανταχτό παράδειγμα της αδυναμίας του κράτους απέναντι στην οργανωμένη περιφρούρηση των αγώνων μας και την ανοιχτή μαχητική αλληλεγγύη, παράδειγμα της δύναμης των εξεγερμένων.
 Στις 1 Ιούνη δικάζονται στο 3ο τριμελές πλημμελειοδικείο Αθηνών οι δύο συλληφθέντες αλληλέγγυοι με ένα εκδικητικό κατηγορητήριο.
(Εδώ η ανακοίνωση της Συνέλευσης Κατειλημμένων Προσφυγικών)

Καμία κοινότητα αντίστασης μόνη της απέναντι στο κράτος.
Κανένας αγωνιστής μόνος του απέναντι στην καταστολή.

ΟΥΤΕ ΠΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΑ, ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Τ' ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΝΙΚΑΕΙ

 

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License