Παρουσίαση της μπροσούρας «Ραντεβού με τον Ζ. Η Λαϊκή Ενότητα ενάντια στον Ταξικό Πόλεμο (Χιλή 1970-73)» και προβολή

Κείμενο και αφίσα για την παρουσίαση της μπροσούρας «Ραντεβού με τον Ζ. Η Λαϊκή Ενότητα ενάντια στον Ταξικό Πόλεμο (Χιλή 1970-73)» από το αντιεξουσιαστικό κομμουνιστικό εγχείρημα Αντίθεση και την προβολή του 3ου μέρους του ντοκιμαντέρ "Η Μάχη της Χιλής" στη Λαϊκή Βιβλιοθήκη την Πέμπτη 7/6. Η προβολή θα ξεκινήσει στις 19.00 και η παρουσίαση στις 20.30.

post image

 
7 μ.μ. – ΠΡΟΒΟΛΗ του 3ου μέρους του ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ: «Η μάχη της Χιλής» (P. Guzman)
 
Ο Πατρίσιο Γκουζμάν (1941-) το 1979 ολοκλήρωσε την τριλογία του «Η μάχη της Χιλής» με το 3ο μέρος (υπότιτλος: «Η Λαϊκή Εξουσία»), στο οποίο καταγράφει τη χιλιανή κοινωνικο-πολιτική πραγματικότητα κατά τα έτη 1972-1973.
 
8.30 μ.μ. – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ της ΜΠΡΟΣΟΥΡΑΣ από το εγχείρημα ΑΝΤΙΘΕΣΗ: «Ραντεβού με τον Ζ: Η Λαϊκή Ενότητα ενάντια στον ταξικό πόλεμο (Χιλή 1970-1973)»
 

Ο Patrick
Péquenaud και ο κύριος Ζ παρουσιάζουν: Ραντεβού με τον Ζ

Η μπροσούρα διερευνά τα όρια του προλεταριακού κινήματος στη Χιλή επιχειρώντας να απαντήσει στο ερώτημα του τι ήταν αυτό που κράτησε πίσω αυτό το κίνημα, το οποίο έκανε τα πρώτα βήματα για τον επαναστατικό μετασχηματισμό της κοινωνίας. H μπροσούρα δημοσιεύτηκε τον Απρίλιο του 2017 στο Στρασβούργο (Γαλλία). Τα σκίτσα και γενικά η εικονογράφηση του εξωφύλλου και του εσωτερικού είναι πρωτότυπα και τα έχει φτιάξει ο Monsieur K. Μεταφράστηκε στα ελληνικά και κυκλοφόρησε τον Μάρτη του 2018 από το αντιεξουσιαστικό κομμουνιστικό εγχείρημα Αντίθεση.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License