14 Ιουνίου η ψήφιση των νέων μνημονιακών μέτρων. Ολοι στους δρόμους

Όλοι στους δρόμους

Σύμφωνα με καθεστωτικά μμε, η ψήφιση του μνημονιακού πολυνομοσχεδίο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14 Ιουνίου.

Να τα υποδεχτούμε όπως αρμόζει. Στους δρόμους!

από Σύντροφος 06/06/2018 11:36 πμ.


Η είδηση αυτή δεν είναι "άποψη". Αφορά τους όρους διαβίωσης εκατομμυρίων ανθρώπων που πλήττονται από το ληστρικό πολυνομοσχέδιο. Μία ανάγνωση στις διατάξεις του, αρκεί.

Αν ισχύει πως ψηφίζεται οριστικά στις 14, να μεταβεί στα τοπικά. Διαφορετικά να διαγραφεί γιατί υποβαθμίζεται η σημασία της είδησης.

Συντροφικά

από @ 10/06/2018 10:42 μμ.


από καθεστωτικό:

 

Ξεκινά την Δευτέρα η συζήτηση στη Βουλή του πολυνομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα για την ολοκλήρωση της 4ης και τελευταίας αξιολόγησης του προγράμματος, το οποίο πρέπει να έχει ψηφιστεί έως την Πέμπτη 14 Ιουνίου.

Συγκεκριμένα, την Δευτέρα στις 12:00 θα τεθεί στις αρμόδιες διαρκείς κοινοβουλευτικές επιτροπές Οικονομικών, Παραγωγής και Εμπορίου, Κοινωνικών Υποθέσεων και Δημόσιας Διοίκησης με τη διαδικασία του επείγοντος η επεξεργασία του νομοσχεδίου. Το πρωί της Τρίτης θα κληθούν να καταθέσουν στις επιτροπές τις απόψεις τους κοινωνικοί και συνδικαλιστικοί φορείς και το βράδυ της ίδιας ημέρας θα ολοκληρωθεί η επεξεργασία του στις επιτροπές.

Την Τετάρτη 13 Ιουνίου θα αρχίσει η συζήτησή του στην Ολομέλεια, η οποία θα διαρκέσει μέχρι αργά το βράδυ και θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη μέχρι τις 15:00 με την ψήφισή του, με δεδομένη την επιδίωξη της κυβέρνησης για μια συνολική συμφωνία για την αξιολόγηση, τη μεταμνημονιακή εποπτεία και το χρέος στη σύνοδο του Eurogroup της 21ης Ιουνίου.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License