Πορεία αλληλεγγύης στον αναρχικό Μάριο Σεϊσίδη

Πορεία αλληλεγγύης στον αναρχικό Μάριο Σεϊσίδη, στα πλαίσια πανελλαδικής μέρας δράσεων

post image

Η πορεία αλληλεγγύης στον αναρχικό ΜάριοΣεϊσίδη ξεκίνησε από την πλατεία στο Μοναστηράκι και κατευθύνθηκε με την συμμετοχή περίπου 300 συντρόφων και συντροφισσών προς την οδό Πειραιώς όπου στάθηκε έξω από τα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ. Στην συνέχεια πέρασε από την Ομόνοια και διασχίζοντας την Πατησίων και την Ακαδημίας, έφτασε έξω απο το υποκατάστημα της Εθνικής  Τράπεζας στην όδο Σόλωνος, όπου σπάστηκε η πρόσοψη.
Η πορεία είχε δυνατό παλμό, φωνάχτηκαν συνθήματα όπως:¨Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑΞΙΚΗ ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΦΥΛΑΚΗ¨, πετάχτηκαν τρικάκια, μοιράστηκαν και κείμενα και κατέληξε στην πλατεία Εξαρχείων.

Το δικαστήριο του συντρόφου ξεκίνησε σήμερα Τετάρτη 6/6 στο εφετείο Αθηνών και πήρε αναβολή για την 21 Νοέμβρη 2018

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License