Ενημέρωση για το Εφετείο του συντρόφου Μάριου Σεϊσίδη

Αναβλήθηκε για τις 21 Νοεμβρίου 2018 το εφετείο του συντρόφου Μάριου Σεϊσίδη για την ληστεία της Εθνικής Τράπεζας στη Σόλωνος.

Η διαδικασία ξεκίνησε, με την γεμάτη από αλληλέγγυους αίθουσα, να εκφράζουν την στήριξη τους στον Μάριο, χειροκροτώντας μόλις εμφανίστηκε συνοδευόμενος από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις της ΕΟΜ και της ΕΚΑΜ.   

Το δικαστήριο, αφού εκφώνησε τους μάρτυρες, διέκοψε για να εξετάσει δύο αιτήματα της υπεράσπισης: Το πρώτο αφορούσε σε μια διόρθωση στα πρακτικά της πρωτόδικης απόφασης σχετικά με την μετατροπή της κατηγορίας από ληστεία με ιδιαίτερη σκληρότητα σε απλή ληστεία. Το δεύτερο αφορούσε στην κλήση των ταμιών της τράπεζας, αυτοπτών μαρτύρων της ληστείας, που δεν έχουν κληθεί. Τα αιτήματα έγιναν δεκτά και με την σύμφωνη πρόταση της εισαγγελέα.

Μόλις όμως ξεκίνησε να καταθέτει ο πρώτος μάρτυρας, (ο αστυνομικός Βουτυράκης, φύλακας της τράπεζας ο οποίος και είχε τραυματιστεί) ο πρόεδρος τον διέκοψε ενημερώνοντας την υπεράσπιση ότι τελικά θα πρέπει να αναβληθεί η διαδικασία προκειμένου να κλητευθούν οι επιπλέον μάρτυρες.

Η νέα ημερομηνία που ορίστηκε, προκειμένου ο σύντροφος Μάριος Σεϊσίδης να δικαστεί από διαφορετική σύνθεση δικαστών, είναι η 21 Νοεμβρίου 2018.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License