Σχολείο [Φ]έστιβάλ, 8 & 9 Ιουνίου, Θεατράκι Νέας Παραλίας Θεσσαλονίκης

Διήμερο Φεστιβάλ του Ελεύθερου Κοινωνικού Χώρου Σχολείο στο Θεατράκι της Νέας Παραλίας Θεσσαλονίκης (Κήπος των Εποχών), 8 & 9 Ιουνίου. Τα έσοδα θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση των αγωνιζόμενων διωκόμενων ενάντια στα μεταλλεία χρυσού στη Χαλκδική. Ώρα έναρξης εκδηλώσεων: 19:30Ώρα έναρξης συναυλιών: 23:00 Πρόσβαση από Β. Όλγας και Μ. Αλεξάνδρου (στάση Σχολή Τυφλών)

post image

Το Φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί 8 & 9 Ιουνίου 2018 θα εστιάσει θεματικά στα ζητήματα του προτάγματος των Κοινών και του ιμπεριαλισμού, και θα περιλαμβάνει εισηγήσεις από διάφορους ομιλητές - συζητήσεις - πολιτιστικά δρώμενα. Στο πλαίσιο του διαρκώς επίκαιρου και αναγκαίου διακυβεύματος της επανοικειοποίησης του δημόσιου χώρου και - με όραμα των ίδιων των ζωών μας, απαλλοτριώνοντάς τες από τη μεθοδευμένη αποξένωση μεταξύ του ανθρώπινου υποκειμένου και κάθε πτυχής της προσωπικής και κοινωνικής του ζωής - το Φεστιβάλ επιλέγεται να πραγματοποιηθεί στο Θεατράκι της Νέας Παραλίας Θεσσαλονίκης (Κήπος των Εποχών).

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Παρασκευή 8/6

ΕΚΔΗΛΩΣΗ
(19:30):

«Το πρόταγμα των Κοινών και αγώνες για τη διεκδίκησή τους»

Συμμετέχουν:

Γρηγόρης Τσιλιμαντός

Κίνηση Πολιτών Πηλίου και Βόλου για το Νερό


ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ
 (23:00):

ΤΖΑΜΑΛ
Μ.Α.Τ.Ε.
Still Free
Renovatio

Σάββατο 9/6

ΕΚΔΗΛΩΣΗ (19:30):

«Ιμπεριαλισμός: Μ. Ανατολή, Ουκρανία και ο ρόλος των κινημάτων»

Συμμετέχουν:

Αναρχική Συλλογικότητα Ρουβίκωνας

ΘΕΑΤΡΙΚΗ PERFORMANCE (μετά το πέρας της εκδήλωσης):

«Ιnner War»

από τη θεατρική ομάδα του Ε.Κ.Χ. Σχολείο «Αταλαντώσεις»

ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ (23:00):

Άλλος Κόσμος
Ρεύμα 102
Πάκα Πάκα


* Κατά τη διάρκεια του διημέρου στο χώρο του Φεστιβάλ θα υπάρχουν προϊόντα από το αυτοδιαχειριζόμενο εργοστάσιο της Βιο.Με. και πάγκος με βιβλία του Ταμείου Αλληλεγγύης Φυλακισμένων και Διωκόμενων Αγωνιστών

* Τα έσοδα θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση των αγωνιζόμενων διωκόμενων ενάντια στα μεταλλεία χρυσού στη Χαλκιδική.

* Τρόποι πρόσβασης:
Θεατράκι Νέας Παραλίας Θεσσαλονίκης
Κήπος των Εποχών
Πρόσβαση από τη Μ. Αλεξάνδρου: 5, 6, 8, 33 (στάση Σχολή Τυφλών)
Πρόσβαση από τη Β. Όλγας: 3, 5, 6, 8, 33, 39, Ν1 (στάση Σχολή Τυφλών)

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License