Φωτο φασιστών από τη σύγκρουση στο Πέραμα

Οι φασίστες του σωματείου λίγο πριν τη σύγκρουση

post image

Είμαι Περαματιώτης και το πρωί της 26ης Μάη μύριζε μπαρούτι στο Πέραμα. Πήγαινα για Σαλαμίνα και είδα τα παιδιά της ΟΡΜΑ που ξεκινούσαν την παρέμβαση τους από την πλατεία ενώ οι φασίστες μαζεύονταν στο σωματείο.
Την ώρα που πέρναγαν τα παιδιά από μπροστά, τα σκουλήκια έβγαζαν δεκάδες λοστάρια μέσα από το σωματείο και ξεκίνησαν να κινούνται προς την ομάδα με βρισίδια και απειλές.
Με το που ξεκίνησε το ξύλο εγώ την έκανα γιατί φεύγανε κατά δεκάδες οι λοστοί προς κάθε κατεύθυνση και δεν γινόταν να με πιάσουν οι μπάτσοι που ερχόντουσαν συνεχώς προς τα κει. 
Κάποιους τους ξέρω και τους έχω πεί στην ΟΡΜΑ ποιοι είναι, ίσως και να βοηθήσουν κι αλλοι.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License