Παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία του Ομίλου Ιnditex για την Κυριακάτικη αργία


Για δεύτερη συνεχή χρονιά μεγάλες εμπορικές φίρμες και αλυσίδες σουπερμάρκετ επιχειρούν να λειτουργούν τα καταστήματά τους κάθε Κυριακή, βάσει της δυνατότητας που τους δίνει ο νόμος…άνοιγμα κάθε Κυριακή από 1η Μάη έως 31 Οκτώβρη (εκτός της Κυριακής κοντά στο Δεκαπενταύγουστο) στις λεγόμενες «τουριστικές ζώνες» Αθήνας και Θεσσαλονίκης..

Σ’ αυτή την επιδίωξη πρωτοστατεί ο Όμιλος Ιnditex (Zara, Pull&Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho, Zara Home και Uterqüe).
Οι εργαζόμενοι στο Εμπόριο δεν δέχονται το αίσχος της κατάργησης της Κυριακάτικης αργίας.Καλούμε τους συναδέλφους εμποροϋπάλληλους που εργάζονται σε επιχειρήσεις που ανοίγουν τις Κυριακές, να συμμετέχουν στην απεργία που έχει προκηρυχθεί από την Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων (ΟΙΥΕ) για όλες τις Κυριακές.

Ο αγώνας για την υπεράσπιση της Κυριακάτικης αργίας είναι αγώνας για δουλειά με δικαιώματα.

Κυριακή: AΡΓΙΑ ή ΑΠΕΡΓΙΑ

Προχωράμε σε παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία του Ομίλου Ιnditex, για την Κυριακάτικη αργία.

Δευτέρα 11 Ιούνη στις 5.30μμ, Σταδίου 59, Ομόνοια


– Ομάδα Απεργία Κυριακή
– εργατικά σχήματα και κινήσεις / εργατικές λέσχες / συλλογικότητες γειτονιάς

O σχολιασμός έχει απενεργοποιηθεί.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License