Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα για την βομβιστική επίθεση της οργάνωσης στην Τράπεζα της Ελλάδας στις10/4/2014

Την Τετάρτη 13 Ιουνίου '18 στις 9:30 πμ στη δικαστική αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού συνεχίζεται το Εφετείο του Επαναστατικού Αγώνα για την βομβιστική ενέργεια της οργάνωσης στην ΤτΕ και το γραφείο του ΔΝΤ στις 10 Απριλίου του 2014.

Την Τετάρτη 13 Ιουνίου στις 9.30 π.μ συνεχίζεται το Εφετείο της 2ης δίκης του Επαναστατικού Αγώνα. Για την συγκεκριμένη υπόθεση - βομβιστική ενέργεια εναντίον της Τράπεζας της Ελλάδας, γραφείο του ΔΝΤ, απόπειρες ανθρωποκτονίας κατά 4 αστυνομικών στο Μοναστηράκι και ενός στην Κλειτορία, 2 απαλλοτριώσεις τραπεζών σε Κλειτορία και Μέθανα, προμήθεια, κατοχή, κατασκευή εκρηκτικών παράνομη οπλοχρησία, οπλοφορία, εμπρησμός καθώς και για την κατηγορία της ''διεύθυνσης''ο Νίκος Μαζιώτης πήρε 1 φορά ισόβια και 129 χρόνια κάθειρξης.
Για την ίδια υπόθεση είχε καταδικαστεί πρωτόδικα ο Γιώργος Πετρακάκος  σε 36 χρόνια κάθειρξη (για ένταξη και συμμετοχή στον Ε.Α και 3 απαλλοτριώσεις τραπεζών) καθώς και ο αναρχικός Αντώνης Σταμπούλος σε 13 χρόνια κάθειρξη (για ένταξη και συμμετοχή στον Ε.Α και πλαστογραφία).
Η Πόλα Ρούπα μέλος του Επανασατικού Αγώνα που τότε βρίσκονταν στην ''παρανομία'' καταδικάστηκε πρωτόδικα σε 11 χρόνια για πλημμεληματικές πράξεις. Όπως είναι γνωστό για την ίδια υπόθεση διεξάγεται ταυτόχρονα και η δίκη εναντίον της Πόλας Ρούπα με τις κατηγορίες ''διεύθυνση και συγκρότηση τρομοκρατικής οργάνωσης". Πρόσφατα μάλιστα ενημερώσαμε για την εξέλιξη της δίκης αυτής και την εισαγγελική πρόταση επι των ποινών για την Π.Ρούπα.

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License