Γιώργος Καλαϊτζίδης: "Τι πρέπει να καταλάβει ο κ. Μητσοτάκης" (Ηχητικό) - Συζητάμε με το μέλος του "Ρουβίκωνα"

Συζητάμε με το μέλος του "Ρουβίκωνα" Γιώργο Καλαϊτζίδη

Μια ενδιαφέρουσα -πιστεύουμε- συζήτηση είχαμε με τον Γιώργο Καλαϊτζίδη. Ζητήσαμε και πήραμε απαντήσεις από το μέλος του "Ρουβίκωνα" σχετικά με τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τις δραστηριότητες της αναρχικής ομάδας στην οποία συμμετέχει.

Ο Γ. Καλαϊτζίδης αναφέρθηκε στην αντιμετώπιση που έχει η συγκεκριμένη συλλογικότητα από τα ΜΜΕ, μας μίλησε για το πώς κατασκευάζονται οι ποινικές διώξεις σε μέλη του "Ρ", παραθέτει τις απόψεις του για το γενικότερο πολιτικό σκηνικό.

Εκφράζει τις εκτιμήσεις του για την αποδοχή που έχουν από την ελληνική κοινωνία οι δράσεις του "Ρουβίκωνα" και διατυπώνει τον προβληματισμό του για τις απειλές που δέχεται η συλλογικότητα που ανήκει.

Αναφέρεται σε όσους επικαλούνται "κυβερνητική ανοχή" στην αναρχική ομάδα και σχολιάζει δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για εκκένωση του ΒΟΞ.

Απάντηση δίνει και στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τις δηλώσεις του ότι σε ενδεχόμενο πρωθυπουργίας του θα επικρατήσει "νόμος και τάξη" με την επαναφορά του λεγόμενου"κουκουλονόμου" και την επανασύσταση των αστυνομικών ομάδων "ΔΕΛΤΑ".

 "Πρέπει να καταλάβει ο κ. Μητσοτάκης ότι αν ανοίξει την πόρτα του φρενοκομείου και ξέρουμε ότι θα στείλει κάποιους κανίβαλους, οι οποίοι θα πέφτουν με τα μηχανάκια επάνω μας και για την οποιαδήποτε κίνηση πάμε να κάνουμε θα κινδυνεύουμε να μπούμε στην φυλακή, προφανώς και θα πάρουμε τα μέτρα μας για να μπορέσουμε και να μην συλληφθούμε και να μην οδηγηθούμε στην φυλακή και να αντιμετωπίσουμε τους αλαλάζοντες Δελτάδες οι οποίοι θα εισβάλλουν είτε στους χώρους τους δικούς μας είτε θα προσπαθούν να σπάνε και να καταστείλουν τις κινήσεις μας", μας λέει χαρακτηριστικά ο Γ. Καλαϊτζίδης.

https://tsak-giorgis.blogspot.com/2018/06/blog-post_99.html 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License