«Κορκονέας νούμερο 2 ο αστυνομικός που πυροβόλησε στο γραφείο Βαρβιτσιώτη»

Σύμφωνα και με την μαρτυρία των συμμετεχόντων στην δράση υπήρξε ανθρωποκτόνος πρόθεση

«Κορκονέα νούμερο δύο» χαρακτήρισε τον αστυνομικό που πυροβόλησε χθες στον αέρα, κατά τη διάρκεια της καταδρομικής επίθεσης κουκουλοφόρων, στο γραφείο του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη στο

κέντρο της Αθήνας, ο Δήμος Βερύκιος.

Πρόκειται για το περιστατικό κατά το οποίο ο αστυνομικός φρουρός του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας πυροβόλησε στον αέρα. Εκείνη την ώρα ο κ. Βαρβιτσιώτης βρισκόταν στο γραφείο του και μάλιστα βιντεοσκόπησε τη φυγή των δραστών.

Η δήλωση του Δήμου Βερύκιου έγινε σήμερα το πρωί στον Alpha (τηλεοπτικά και ραδιοφονικά) και αναμένεται να σηκώσει θύελλα αντιδράσεων.

katechaki.gr

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License