Αγρίνιο / Συγκέντρωση Αλληλεγγύης στο Δ. Κουφοντίνα

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ   ΝΙΚΗ στην ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ που ξεκίνησε στις 30 Μαΐου  http://stekidask.blogspot.com

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ

ΝΙΚΗ στην ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ που ξεκίνησε στις 30 Μαΐου

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας με τη στάση και τη δράση του έξω και μέσα από τη φυλακή αποτελεί κομμάτι του αγώνα ενάντια στο κεφάλαιο, στην εξουσία και το κράτος. Τα ντόπια τσιράκια της υπερεθνικής ελίτ του κεφαλαίου δεν θα μπορέσουν ποτέ να κοιμούνται ήσυχοι όσο αγωνιστές σαν το Δημήτρη Κουφοντίνα δεν προσκυνάνε και δεν υπογράφουν δηλώσεις μετανοίας αποδομώντας έτσι την αγωνιστική τους παρακαταθήκη.

Το εξοντωτικό ειδικό καθεστώς φυλάκισης φανερώνει ακριβώς και την αλήθεια του όλου διακυβεύματος. Ο φόβος τους φαίνεται κάθε φορά που τσαλαπατούν ακόμα και τους δικούς τους νόμους προκειμένου να μην δώσουν κανονικά την άδεια που δικαιούται.

Οι άδειες δεν είναι κάποια ανθρωπιστική παραχώρηση της εκάστοτε εξουσίας. Η στέρησή τους, είναι καταπάτηση του αγώνα των φυλακισμένων που έγινε με εξεγέρσεις στις φυλακές, με αποχές συσσιτίων και άλλους αγώνες, αντιμετωπίζοντας την πιο σκληρή καταστολή με ξυλοδαρμούς και εκδικητικές μεταγωγές. Οι αγώνες αυτοί είναι επίσης κομμάτι του αγώνα του ανθρώπου για ελευθερία και αξιοπρέπεια. Είναι ο ίδιος ο αγώνας ενάντια στο κράτος και το κεφάλαιο.

Η επίθεση στον Δημήτρη Κουφοντίνα όπως και σε κάθε αγωνιστή είναι επίθεση σε όλο τον κόσμο που παλεύει για πραγματική κοινωνική δικαιοσύνη και μόνο ως τέτοια την αντιλαμβανόμαστε.

Να ικανοποιηθούν άμεσα τα αιτήματα του Δημήτρη Κουφοντίνα.

Α) κανονική τακτική άδεια

Β) κατάργηση του εισαγγελικού βέτο

ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗ (από 7/6) ΑΠΕΡΓΟ ΠΕΙΝΑΣ TURGUT KAYA που αγωνίζεται για να μην εκδοθεί στην Τουρκία.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ  ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018 / ΠΛ. ΔΗΜΑΔΗ / 7:00μμ

ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟ ΣΤΕΚΙ ΑΓΡΙΝΙΟΥ  

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License