Βολιώτες συμπαραστάθηκαν στον Δημήτρη Κουφοντίνα


Συγκέντρωση συμπαράστασης, με αίτημα να χορηγηθεί τακτική άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα, έκαναν σήμερα το απόγευμα στην πλατεία Αγ. Νικολάου μερικές δεκάδες νεαροί του αντιεξουσιαστικού χώρου που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της «Πρωτοβουλίας για τις άδειες του Δ. Κουφοντίνα».

Οι νεαροί ανάρτησαν πανό που έγραφε «Νίκη στην απεργία πείνας του Δ. Κουφοντίνα, άμεση χορήγηση τακτικής κανονικής άδειας» και εξέφρασαν τη στήριξή του στον 60χρονο καταδικασθέντα σε 11 φορές ισόβια για τη δράση του με τη 17 Νοέμβρη.

Σε ανακοίνωση της «Πρωτοβουλίας για τις άδειες του Δ. Κουφοντίνα» που διανεμήθηκε στους περαστικούς, αναφερόταν ότι «τα δικαστικά πραξικοπήματα κράτους- παρακράτους δεν θα περάσουν. Δύναμη στο αμετανόητο μέλος της 17 Νοέμβρη και πολιτικό κρατούμενο Δημήτρη Κουφοντίνα. Κάτω τα χέρια από τους αγωνιστές! Ο μόνος χαμένος αγώνας είναι αυτός που δεν δόθηκε! Νίκη στον απεργό πείνας από 30/05 Δημήτρη Κουφοντίνα».

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License