Θεσ/νίκη:Παρέμβαση στο σπίτι του βουλευτή Τρ. Μηταφίδη-Αλληλεγγύη στον επαναστάτη Δ. Κουφοντίνα

Παρέμβαση με τρικάκια, αφίσες και μπογιές στο σπίτι και τη γειτονιά του βουλευτή Σύριζα και μέλους της ειδικής επιτροπής σωφρονιστικού συστήματος και λοιπών δομών εγκλεισμού κρατουμένων, Τριαντάφυλλου Μηταφίδη

post image

Την Τρίτη 12 Ιούνη (14η μέρα) πραγματοποιήθηκε παρέμβαση με τρικάκια, αφίσες και μπογιές στο σπίτι και τη γειτονιά του βουλευτή Σύριζα και μέλους της ειδικής επιτροπής σωφρονιστικού συστήματος και λοιπών δομών εγκλεισμού κρατουμένων, Τριαντάφυλλου Μηταφίδη στην οδό Δημ. Κουφίτσα 18.

Από τις 30 Μάη, ο επαναστάτης κρατούμενος Δημήτρης Κουφοντίνας έχει ξεκινήσει απεργία πείνας διεκδικώντας την χορήγηση τακτικής άδειας και την κατάργηση του εισαγγελικού βέτο, 2 μέτρα που εφαρμόζονται κατά παραγγελία της πολιτικοδικαστικής μαφίας θέτοντας τον ίδιο και άλλους αγωνιστές σε καθεστώς εξαίρεσης. Το κράτος προσπαθεί να αποσπάσει για μια ακόμη φορά δηλώσεις μετάνοιας και αποκήρυξης της ένοπλης επαναστατικής πάλης, από έναν άνθρωπο που έχει αφιερώσει ψυχή και σώμα στον Αγώνα. Απέναντι στις δικαστικές μεθοδεύσεις και τον σύγχρονο βασανισμό των πολιτικών κρατουμένων από το κράτος, τα αντιτρομοκρατικά στρατηγεία και την πολιτικοοικονομική ελίτ που διψάνε για αίμα, προειδοποιούμε πως οι μέρες περνάνε απειλητικά εις βάρος των υπευθύνων.

ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΗΣΥΧΟΣ

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License