Βόλος// Ενημέρωση από την πορεία για τον Δ. Κουφοντίνα

Την Τρίτη 12/6 πραγματοποιήθηκε πορεία στον Βόλο για τον επαναστάτη απεργό πείνας από 30/5 Δημήτρη Κουφοντίνα

post image

Την Τρίτη 12/6 πραγματοποιήθηκε μικροφωνική στον Αγ. Νικόλαο Βόλου και στην συνεχεία πορεία για τον απεργό πείνας από 30/5 Δημήτρη Κουφοντίνα. Συμμετείχαν περίπου 70 άτομα και η πορεία πέρασε από κεντρικούς δρόμους του Βόλου και κατέληξε στην Πλ. Ελευθερίας. Καθόλη την διάρκεια της πορείας μοιράζονταν κείμενα, πετάχτηκαν τρικάκια, κολλήθηκαν αυτοκόλλητα και φωνάζονταν συνθήματα αλληλεγγύης για τον επαναστάτη Δ. Κουφοντίνα. Την πορεία και την μικροφωνική παρακολουθούσαν από μακρυά αρκετοί ασφαλίτες.

ΑΜΕΣΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ Δ. ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ

ΑΜΕΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΔΕΙΑΣ

ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ

Την Τετάρτη 13/6 8μμ θα γίνει συνέλευση στον Στέκι για την οργάνωση κινήσεων αλληλεγγύης

                                                                   Πρωτοβουλία για τις άδειες του Δ. Κουφοντίνα

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License