Κάλεσμα Αλληλεγγύης στους κατηγορούμενους συλληφθέντες για την Ελληνοαμερικάνικη Ένωση.

Κάλεσμα Αλληλεγγύης στους  κατηγορούμενους συλληφθέντες για την Ελληνοαμερικάνικη Ένωση.

Στις 12/6 μετά από παρέμβαση στην Ελληνοαμερικάνικη Ένωση σε ένδειξη αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Δ.Κουφοντίνα, προσήχθησαν δύο σύντροφοι από μπάτσους της ομάδας ΔΙΑΣ σε έλεγχο στην περιοχή των Εξαρχείων. Οι προσαγωγές μετράπηκαν σε συλλήψεις, κατηγορούμενοι για διατάραξη κοινής ειρήνης, διακεκριμένες φθορές, οπλοκατοχή, οπλοφορία, οπλοχρησία, παράνομη βία, ληστεία ( την απώλεια της τσάντας του σεκιουριτά - κακούργημα), απείθεια και άρνηση δακτυλοσκόπησης.
Μετά από έρευνες που ακολούθησαν στα σπίτια των 2 συλληφθέντων, συνελήφθη ακόμα ένας σύντροφος βάσει των ευρημάτων που προέκυψαν σε ένα εκ των δύο σπιτιών, όπου και διέμενε ο σύντροφος.
Οι κατηγορίες είναι κοινές και για τους τρεις συλληφθέντες λόγω μη διαχωρισμού των υποθέσεων έως τώρα.

ΚΑΜΙΑ ΔΙΩΞΗ ΣΤΟΥΣ 3 ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

Συγκέντρωση Αλληλεγγύης: 11:00 15/6/2018 κτίριο 9, Ευελπίδων

ΕΝΤΟΣ-ΕΚΤΟΣ ομάδα αντιπληροφόρησης και αλληλεγγύης για τους πολιτικούς κρατούμενους

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License