[Αθήνα] Ανάληψη ευθύνης για σπασιματική Πλάκα

Το Σάββατο 9 Ιούνη, στις 10:00 μ.μ., με τον Δημήτρη Κουφοντίνα να βρίσκεται στη 2η εβδομάδα της απεργίας πείνας του, σύντροφοι και συντρόφισσες επισκεφθήκαμε την πιο “παραμυθένια” πλευρά του συριζαίικου success story.

Το Σάββατο 9 Ιούνη, στις 10:00 μ.μ., με τον Δημήτρη Κουφοντίνα να βρίσκεται στη 2η εβδομάδα της απεργίας πείνας του, σύντροφοι και συντρόφισσες επισκεφθήκαμε την πιο “παραμυθένια” πλευρά του συριζαίικου success story. Την καρδιά αυτού που ορίζουν ως ελληνική “βαριά βιομηχανία”. Μια “βιομηχανία” υποπληρωμένων εργαζομένων με μηδενισμένα εργασιακά δικαιώματα, μια “βιομηχανία” που πατάει στη φούσκα του AirBnB και στην ψευδαίσθηση της “safe” Ελλάδας με την επίπλαστη “κοινωνική ειρήνη”. Και είναι προφανώς εύστοχο το να ορίσουμε ως καρδιά αυτής της τουριστικής (όπως ήδη θα καταλάβατε) “βιομηχανίας”, την περιοχή της Πλάκας.

Σύντροφοι και συντρόφισσες θελήσαμε να στείλουμε ένα μήνυμα πως αυτή η βιτρίνα - φούσκα μπορεί να ραγίσει αν συμβεί το οτιδήποτε στον επαναστάτη Δημήτρη Κουφοντίνα που διεκδικεί το αυτονόητο (εδώ και χρόνια) δικαίωμα του στις τακτικές άδειες.

Εν μέσω εκατοντάδων τουριστών που απολάμβαναν greek mousaka, σπάστηκε η πρόσοψη κ το ATM υποκαταστήματος της AlphaBank στην οδό Λυσικράτους, ακριβώς απέναντι από την πύλη του Αδριανού. Ακολούθησε ΑΤΜ στην οδό Αδριανού κ κατόπιν υποκατάστημα της EuroBank στην ίδια οδό. Η βόλτα μας στην γραφική πλάκα ολοκληρώθηκε με το σπάσιμο ΑΤΜ στην οδό Τριπόδων.
Κι όλα αυτά 200 μέτρα από την υπερφυλασσόμενη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, την Ακρόπολη και το Μουσείο της. Κι όλα αυτά υπό τα έντρομα βλέμματα εκατοντάδων τουριστών. Κι όλα αυτά δίχως να απασχολήσουν μια αράδα ηλεκτρονικού κ έντυπου τύπου. Το καθεστώς οφείλει να διαφυλάξει το success story της τουριστικής φούσκας του.

Και εμείς επαναλαμβάνουμε: Αν οτιδήποτε συμβεί στον Δημήτρη Κουφοντίνα το ελάχιστο που θα έχετε να φοβηθείτε θα είναι το σκάσιμο της τουριστικής φούσκας.

ΟΛΟΨΥΧΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΔΗΜΗΤΡΗ
ΟΞΥΝΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΜΑΣ
ΟΞΥΝΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΤΑΞΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License