[Ανταπόκριση]Πολυπληθής η αντιφασιστική – διεθνιστική πορεία σήμερα(16.6) στα Χανιά.

[Ανταπόκριση]Πολυπληθής η αντιφασιστική – διεθνιστική πορεία σήμερα(16.6) στα Χανιά.

post image

Μετά τις προκλήσεις του «μακεδονοπληκτρου»όχλου -συνεπικουρούμενοι από από ναζιστές της Χ.Α. και μπράβων γνωστών «τουριστικών» καταστημάτων της πόλης- την Τετάρτη 6.6, τις 3 συλλήψεις αντιφασιστών και τον ξυλοδαρμό τους στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων (προηγούμενη ενημέρωση εδώ), καλέστηκε από ένα ευρύ φάσμα του αναρχικού και αριστερού  χώρου διεθνιστική & αντιφασιστική πορεία (βλ.φότο παρακάτω)σήμερα Σάββατο 16.6. 
Στη πορεία συμμετείχαν  με μπλοκ η Ενωτική πρωτοβουλία, η κατάληψη Ροζα Νέρα και η Παγκρήτια Συνέλευση Αναρχικών. 
 
Η πορεία αφού πέρασε από το εμπορικό κέντρο κινήθηκε προς τα τουριστικά λιμάνια της παλιάς πόλης και κατέληξε στην πλ. Σπλάντζια. Ενδιαφέρον έχει να σημειώσουμε ότι ενώ η πορεία ακολουθείτο εξαρχής από διμοιρία μπλε, οι εν στολή αστυνομικές δυνάμεις εξαφανίστηκαν όταν αυτή βρισκόταν στο τουριστικό κομμάτι της πόλης. 
https://apatris.info/antifasistiki-diethnistiki-poria-simera-sta-chania/
Θα ακολουθήσει αναλυτικότερη ενημέρωση

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License