Βίντεο - Ντοκουμέντο: Ο Μιχαλολιάκος λέει ό,τι και ο Μπαρμπαρούσης

Αναδημοσίευση απο Tvxs  https://tvxs.gr/news/ellada/binteo-ntokoymento-o-mixaloliakos-leei-oti-kai-o-mparmparoysis                 Ντοκουμέντο: Ο Μιχαλολιάκος λέει ό,τι και ο Μπαρμπαρούσης    https://www.youtube.com/watch?v=1OJRMR_kuZk

Μπορεί ο Μιχαλολιάκος να έσπευσε να εμφανισθεί…. «αποστασιοποιημένος» από το «σάλπισμα» του Μπαρμπαρούση στην Βουλή για πραξικόπημα και μπορεί η Δικαιοσύνη να αποφυλάκισε τον τελευταίο κρίνοντας, προφανώς, ότι η δήλωση «μεταμέλειάς» του ήταν ειλικρινής, αλλά η πραγματικότητα είναι πως ο Μπαρμπαρούσης είπε αυτό που αποτελεί κεντρική γραμμή της ναζιστικής οργάνωσης.

Οπως αποδεικνύεται από το βίντεο που φέρνει στη δημοσιότητα η Εφημερίδα των Συντακτών, ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής έχει κατ' επανάληψη διακηρύξει ότι η στρατηγική της οργάνωσής του είναι η κατάλυση του δημοκρατικού πολιτεύματος με πραξικόπημα και η κατάργηση των εκλογών. ‘Οπως ομολογεί ο ίδιος, η Χρυσή Αυγή είναι κόμμα «μόνο με τη νομική έννοια του όρου» και στόχος της είναι η κατάργηση όλων των κομμάτων.

Οι δηλώσεις αυτές ήταν δημόσιες, αλλά δεν προκάλεσαν την επέμβαση των εισαγγελικών αρχών, όπως συνέβαινε άλλωστε με όλες τις εγκληματικές δραστηριότητες της Χρυσής Αυγής μέχρι τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Η ηγεσία της οργάνωσης παρέμεινε στο απυρόβλητο, ακόμα και σε περιπτώσεις, όπως η επίθεση της ομάδας κρούσης από τον Περίανδρο, τον Ιούνιο του 1998.

΄Εχοντας αυτά κατά νου, όπως σημειώνει το δημοσίευμα, ο Μιχαλολιάκος επανέλαβε την περασμένη βδομάδα όσα έχει συνηθίσει επί τέσσερις δεκαετίες. Μόλις αντιλήφθηκε ότι η πρόσκληση σε πραξικόπημα δημιούργησε ιδιαίτερη αίσθηση στους πολίτες και προκάλεσε την επέμβαση της Δικαιοσύνης, έσπευσε να αποκηρύξει τον βουλευτή του, που απλώς επαναλάμβανε τη «γραμμή», και τον άφησε εκτεθειμένο στη δίωξη για κακούργημα.

Το ερώτημα είναι αν - και ποιον - θα πείσει αυτή τη φορά ο Ν. Μιχαλολιάκος ότι δεν είναι αυτός, ως απόλυτος αρχηγός της ναζιστικής ομάδας, ο ηθικός αυτουργός της αθλιότητας Μπαρμπαρούση. Αλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που ο «φίρερ» αδειάζει τα στελέχη του για να σωθεί ο ίδιος. Για παρόμοιο άδειασμα με βαριά υπονοούμενα τον κατηγορούν οι πρώην υπαρχηγοί του Ανδρουτσόπουλος και Κουσουμβρής.

 
 
 
 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License