[Πετραλωνα-καλεσμα] Επίθεση από φασίστες στο ΠΙΚΠΑ

* Αναμετάδοση κειμένου των:  Ανοιχτή συνέλευση κατοίκων Πετραλώνων Θησείου ΚουκακίουΚοινωνικός χώρος για την Υγεία

Σήμερα 8:20 μμ η κατάληψη πρώην ΠΙΚΠΑ, την ώρα που η ανοιχτή συνέλευση κατοίκων Πετραλώνων Θησείου Κουκακίου πραγματοποιούσε συνέλευση , δέχτηκε επίθεση από ομάδα φασιστών. Οι φασίστες ήταν περίπου 30, κουκουλομενοι, σπάσαν τζάμια, πέταξαν πέτρες και μολότοφ και φώναζαν "Πουτανας γιοι αναρχικοί θα πεθάνετε " . Όταν βγήκαν οι σύντροφοι για να τους κυνηγήσουν, απομόνωσαν έναν και τον χτύπησαν στο κεφάλι με αλυσίδες με αποτέλεσμα αυτή την στιγμή να βρίσκεται στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα . Επίσης όταν κάποιο σύντροφοι τους κυνήγησαν απωθοντας τους, ήρθαν ΔΙΑΣ ΟΠΚΕ και περιπολικό και προσηγαγαν τρεις από τους συντρόφους. Αυτή την στιγμή οι σύντροφοι είναι στην γαδα. Σε λίγη ώρα ξεκινάει πορεία στην γειτονιά .

Ανοιχτή συνέλευση κατοίκων Πετραλώνων Θησείου Κουκακίου

Κοινωνικός χώρος για την Υγεία


post image

Αυθόρμητη Αντιφασιστική πορεία στα Πετράλωνα τώρα μετά την φασιστική επίθεση στην κατάληψη πρώην ΠΙΚΠΑ. Οι 4 σύντροφοι έχουν μεταφερθεί στην ΓΑΔΑ

Εικόνες:

από @narxos 26/06/2018 2:27 πμ.


Μάθαμε ότι ο Φώτης έξαλλος μίλησε για μαλακοκρυπτία του Περίανδρου μπροστά σε κάποιους επισκέπτες του βιβλιοπωλείου του και συμπλήρωσεότι ο μαλάκας ο ξανθός σύντομα θα είναι προτοσέλιδος. Για όποιον νιάζεται να βρει τους δράστες του πικπα.

από Hunter 26/06/2018 3:46 μμ.


Και το παρεάκι του Μεταλληνού στην Καλλιθέα
Κάτι θα ξέρουν κι αυτοί

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License