Σάββατο 30/6, 8 μ.μ., λαϊκή συνέλευση στην αίθουσα Λόγου και Τέχνης στο Γυμνάσιο Λευκίμμης

Σάββατο 30/6, 8 μ.μ., λαϊκή συνέλευση στην αίθουσα Λόγου και Τέχνης στο Γυμνάσιο Λευκίμμης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ

Ένας στρατός ΜΑΤ από χθες το βράδυ, 13 διμοιρίες και μεγάλη αστυνομική δύναμη από όλη την Ελλάδα κλπ, έχει παραταχθεί στον περιφερειακό δρόμο της Λευκίμμης και έχει αποκλείσει την πρόσβαση από τον περιφερειακό δρόμο Λευκίμμης που οδηγεί στο χυτα-χωματερή και απόκλεισε την πρόσβαση στην ευρεία περιοχή.
Καλούμε όλους τους κατοίκους του νησιού να βροντοφωνάξουν να φύγουν τα ΜΑΤ, η βία, ο φασισμός και τα σκουπίδια από τον παράνομο χυτά χωματερή. Να μην ξεχνά τις ευθύνες που έχουν διαχρονικά οι κυβερνήσεις ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ σε όλες τις βαθμίδες διοίκησης του κράτους.
Καλούμε τον κόσμο να απομονώσει τους όποιους «παράγοντες» ενεργούν σήμερα για προσωπικό όφελος ενώ έχουν διαχρονικές προσωπικές και πολιτικές ευθύνες.
Καλούμε τον δημοκρατικό κόσμο της Λευκίμμης και του νησιού σε διαρκή αγώνα για τη ζωή και το περιβάλλον.
Άμεση απελευθέρωση των συλληφθέντων Λευκιμμιωτών.
Καλούμε σε επαγρύπνηση και αγώνα τον κόσμο για να ανατρέψει τα σχέδια της κυβέρνησης και του δήμου και να ανατρέψει το σφετερισμό των αγώνων των Λευκιμμιωτών από την Χ.Α.

Καλούμε τον κόσμο σε λαϊκή συνέλευση το Σάββατο 30-06-2018 στην αίθουσα λόγου και τέχνης στο Γυμνάσιο Λευκίμμης στις 8μμ.


ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΧΥΤΑ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ

O σχολιασμός έχει απενεργοποιηθεί.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License