Παρέμβαση εναεριτών στο Ίλιον ενάντια στην επερχόμενη Νύχτα της Αγέλης (λευκή νύχτα)

Παρέμβαση-σαμποτάζ στην προπαγάνδα του δήμου Ιλίου για την επερχόμενη λευκή νύχτα.

post image


Βραδινή εμφάνιση έκαναν την Δευτέρα 26/6 στο Ίλιον για άλλη μια χρονιά, εναερίτες-ισσες που εναντιώνονται στην εκμετάλλευση του εναέριου χώρου της πόλης από τον δήμο Ιλίου και τους εμπόρους. Οι σύντροφοι-σσες κατέβασαν  με περίτεχνες ενέργειες αρκετά από τα αεροπανό που έχουν αναρτηθεί στην πόλη για την επερχόμενη λευκή νύχτα. Με έξοδα του δημοτικού προϋπολογισμού και αποδέκτες διαφημιστικές εταιρίες, «φθηνούς» αστέρες και ακριβούς παραγωγούς, ο δήμος Ιλίου δείχνει για άλλη μια φορά το πραγματικό του κοινωνικό πρόσωπο: πανηγύρια και θεάματα για τον εξωραϊσμό της φτώχειας.
 
Σε αυτές τις θλιβερές γιορτές των ψευδαισθήσεων και της δημαγωγίας, η αποκατάσταση του εναέριου χώρου των δρόμων του Ιλίου από την "νόμιμη" προπαγάνδα των εμπόρων και των δημάρχων, είναι μια πράξη «απελευθέρωσης» του δημόσιου χώρου από κάθε λογής εμπορεύματα και θεαματικές διαδικασίες. Είναι μια στιγμή δράσης και αντίδρασης στην καθημερινή απαγόρευση της πολιτικής αφισοκόλλησης στο Ίλιον από την δημοτική αρχή και τους υπαλλήλους-συνοδοιπόρους του δημάρχου Ζενέτου.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License