ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΑ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ: 4ο Αντιεξουσιαστικό Φεστιβάλ/Φωτογραφίες


 Η πρώτη μέρα του 4ου Αντιεξουσιαστικού φεστιβάλ στα Γιάννενα ξεκινά με συζήτηση για τα φράγματα, τις εξορύξεις πετρελαίου,την ενεργειακή λεηλασία της Πίνδου, το camping
στη Μεσοχώρα…

Ακολούθησε Ρεμπέτικο Γλέντι 

Η δεύτερη μέρα, Σάββατο 23/6 συνεχίζεται με την εκδήλωση για τον κοινωνικό αντιφασισμό και τη δίκη της Χ.Α στην  Αλιμούρα με ομιλητές μέλος του Ε.Κ.Χ Φαβέλα στον Πειραιά και την Ελευθερία Τομπατζόγλου, δικηγόρο πολιτικής αγωγής στη δίκη της Χ.Α.
Συνεχίζουμε με live δίπλα στην λίμνη

Την Κυριακή 23/6 μιλήσαμε με τον Λουκά Σταμέλλο από το omniatv  για την κατασκευή του εσωτερικού εχθρού και το ρόλο των Μ.Μ.Ε αλλα και για τη διασπορά ψευδών ειδήσεων και τα εγχειρήματα δημοσιογραφίας από τα κάτω.

Ενώ όλες οι “επίσημες εκδηλώσεις” αναβάλλονταν με το φόβο του καιρού , εμείς χωρίς χορηγούς, χωρίς κόμματα και δημοτικές επιχειρήσεις,  για τρεις μέρες μετατρέψαμε το θεατράκι σ’ ένα δημόσιο χώρο αλληλεγγύης και ελευθερίας ενάντια στους αποκλεισμούς, τον εθνικισμό, τον φασισμό.  Στεκόμαστε ενάντια στη λεηλασία της φύσης από τους σχεδιασμούς κράτους και κεφαλαίου και διευρύνουμε τον κόσμο της αυτονομίας.

Ευχαριστούμε όλα τα άτομα που συμμετείχαν με τον οποιαδήποτε τρόπο στο φεστιβάλ.
Δίνουμε ραντεβού για τον επόμενο χρόνο..

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License