Ως μία άμεση επίθεση λόγω των τελευταίων γεγονότων που έλαβαν τόπο στη Θεσσαλονίκη –στις 25-6-2018 αφήσαμε στο σπίτι του φασίστα Ρένου Καραπιπέρη (μέλος ΑΜΕ, ΑΠΕΛΛΑ, ΕΝΕΘ) εκρηκτικό μηχανισμό στην οδό Παντοιχείου στη Καλαμαρία.

Εσείς οι ίδιοι ξέρετε καλύτερα απ’ τον καθένα, ότι υπάρχουμε - αυτοί - που το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να σας ανταποδώσουμε με δέκα φορές χειρότερο τρόπο ότι έχετε κάνει. Η ανέχεια και τα περιθώρια που σας δόθηκαν τελείωσαν.

Θα φοβάστε ξανά το σκοτάδι- τις ώρες που θα είστε μόνοι. Είστε σίγουροι και απλά θα περιμένετε, εκείνη τη στιγμή που θα παραβιάσουμε και τη τελευταία σας ασφάλεια.

Για όσους ξέχασαν ποιοί κάνουν κουμάντο σ αυτή την πόλη - επιλέγουμε το δρόμο της φωτιάς – το δρόμο της επίθεσης- το δρόμο εκέινον, που είναι εμείς ή εσείς μέχρι το τέλος!

Φασίστες, Οπαδοί, Σύνδεσμοι, Μπράβοι ,όλοι όσοι τολμήσατε να σηκώσετε ανάστημα απέναντι στην Αναρχία θα σας τελειώσουμε μία και καλή, είστε εχθροί και στόχοι μας.


Οι φωτιές μας είναι έτοιμες

Τα μαχαίρια μας, ακονισμένα

Και το σημάδι μας απόλυτα εύστοχο.

                                                                 
                                                                      Αναρχική Συμμορία

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License