Πανό Αλληλεγγύης για την Κατάληψη της Ανάληψης

ΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ, ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ   ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ

post image

Η δημοτική αρχή του Βύρωνα ακολουθώντας το παράδειγμα της αντίστοιχης του Ζωγράφου απειλεί την κατάληψη της Ανάληψης με καταστολή. Και οι δύο δήμαρχοι της πρώτης φοράς αριστερά Κατωπόδης και Καφατσάκη αποδεικνύονται καθημερινά από τα πλέον πιστά κυβερνητικά σκυλιά του χώρου της αυτοδιοίκησης, εφαρμόζοντας κατά γράμμα το κυβερνητικό δόγμα καταστολής των καταλήψεων. Συνοδοιπόροι τους φυσικά οι δημοσιογράφοι με τελευταίο παράδειγμα την αυτοψία του Σκαι στον χώρο της Ανάληψης. Τα στημένα τους ρεπορτάζ προσπαθούν να παρουσιάσουν τους ζωντανούς αυτοοργανωμένους κοινωνικούς χώρους σαν χώρους παραβατικότητας και γκετοποίησης, ώστε να δικαιολογήσουν την πιθανή επέμβαση στους ψηφοφόρους τηλεθεατές.

Με την παρέμβασή μας στο Δημαρχείο του Ζωγράφου γράφοντας συνθήματα και αναρτώντας πανό, θέλουμε να τονίσουμε στις δημοτικές αρχές αλλά και στην κεντρική διοίκηση ότι οι απαντήσεις στις απειλές που δέχεται η κατάληψη της Ανάληψης δεν θα μείνουν σε τοπικό επίπεδο αλλά θα δοθούν συνολικά από το κίνημα. Η αλληλεγγύη μας στην κατάληψη της Ανάληψης είναι δεδομένη και το μίσος μας για τα αριστερά δημοτικά αφεντικά επίσης.

ΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ, ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣΑναρχική Ομάδα Βραχυκύκλωμα

 

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License