ΣΒΕΟΔ: ανταπόκριση από την πορεία στη Ν.Φιλαδέλφεια

Αθήνα, Παρασκευή 29 Ιούνη 2018

Την Παρασκευή 29/6, παράλληλα με την τετράωρη στάση εργασίας που είχε καλέσει το σωματείο πραγματοποιήθηκε και η πορεία στη Ν. Φιλαδέλφεια. Αιτία στάθηκε ο ξυλοδαρμός του συναδέλφου και μέλους του σωματείου Κλέβεν από αγνώστους εν ώρα εργασίας σε παραπλανητική παραγγελία, καθώς επίσης και ο σοβαρός τραυματισμός του συναδέλφου Θοδωρή, εργαζόμενου στο ίδιο κατάστημα της αλυσίδας, κάτι που μάθαμε την τελευταία στιγμή. Δυστυχώς το τροχαίο εργατικό ατύχημα μετατράπηκε σε δυστύχημα, αφού ο συνάδελφος, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Το ελάχιστο που μπορούμε να πούμε είναι τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του, καθώς επίσης και πως ως σωματείο θα κάνουμε ό,τι περνάει απ’ το χέρι μας για να διερευνήσουμε τις συνθήκες που συνδέονται και απορρέουν από την εργασιακή σχέση με την εργοδότρια εταιρεία.

Σε ό,τι αφορά τη συγκέντρωση, πραγματοποιήθηκε μικροφωνική στην πλατεία Πατριάρχου και μοιράστηκαν κείμενα και στη συνέχεια 250-300 περίπου συνάδελφοι/ισσες, αλληλέγγυοι/ες πορευτήκαν από τη λεωφόρο Δεκελείας σε ένα δρομολόγιο που περιελάμβανε τις οδούς Εφέσου, Παπανδρέου, Βρυούλων, Εθνικής Αντιστάσεως και Ν. Τρυπιά. Η πορεία πραγματοποίησε στάση έξω από το κατάστημα των Hot hot και στο τέλος κατέληξε και πάλι εκεί όπου και παρέμεινε για αρκετή ώρα και στη συνέχεια, αφού το κατάστημα έκλεισε, επέστρεψε και πάλι στην πλατεία Πατριάρχου.

Εδώ ολόκληρο το κείμενο που μοιράστηκε.

Συνέλευση Βάσης Εργαζομένων Οδηγών Δικύκλου: Σ.Β.Ε.Ο.Δ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License