Ξύλο και σύλληψη συντρόφου μέσα από το μετρό γιατί είχε μαζί του σκύλο χωρίς φίμωτρο


Πριν περίπου μία ώρα σύντροφος αρνήθηκε να βγει από το βαγόνι του μετρό στην ομόνοια μετά από υπόδειξη σεκιουριτά, ο οποίος κάλεσε τον μόνιμο μπάτσο του σταθμού για να τον βγάλει έξω. Ο λόγος που του ζήτησαν να βγει είναι επειδή το κουτάβι δεν είχε φίμωτρο. Μαζί με τον μπάτσο ήρθαν και δύο ασφαλίτες που το παίζαν αγανακτισμένοι επιβάτες. Μετά από κάποια ώρα επενέβησαν οι Ζήτα όπου χτύπησαν τον σύντροφο και την σκυλίτσα που ήταν μαζί του, και του πέρασαν χειροπέδες και τον έσυραν με ξύλο μέχρι το ΑΤ ομόνοιας. Στο Α.Τ. ομόνοιας του ζητήσαν να γδυθεί και όταν το αρνήθηκε τον έβαλαν να κάτσει και του πετάξαν δίπλα του ένα σακουλάκι με χόρτο λέγοντας του ότι αφού είσαι έτσι θα χρεωθείς κι άλλα.

Επίσης του έχουν πει ότι υπάρχει εισαγγελική εντολή να κατασχέσουν την σκυλίτσα.

Ο σύντροφος παραμένει στο Α.Τ. Ομόνοιας με την σκυλίτσα όπου οι μπάτσοι του κάνουν ψυχολογικό πόλεμο.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License