Ενημέρωση και κάλεσμα στα δικαστήρια της Ευελπίδων για τον σύντροφο με το κουτάβι


 Ο σύντροφος μαζί με άλλα άτομα είχε κάνει το ίδιο σκηνικό προχθές όπου σε εκείνη την περίπτωση οι μπάτσοι υποχώρησαν επειδή όλο το τρένο τους γιούχαρε. Στο σημερινό σκηνικό, οι μπάτσοι για να πραγματοποιήσουν την σύλληψη κάνανε εκκένωση σε όλο το συρμό. Απέναντι στο σύντροφο κατέθεσαν και εργαζόμενοι του οασα.

Ο σύντροφος θα περάσει αύριο από αυτόφωρο με τις κατηγορίες τις παρακώλυσης συγκοινωνιών, απείθεια, αντίσταση, άρνηση δακτυλοσκόπησης.

Όσο αφορά το κουτάβι, συντροφάκι της κοινότητάς μας, επειδή δεν είναι τσιπαρισμένο το αποκόβουνε από τους ανθρώπους που το μεγαλώνουνε όλους αυτούς τους μήνες, και το στέλνουνε σε φυλακές αδέσποτων ζώων με τρισάθλιες συνθήκες και εγκλεισμό  με σκοπό να υιοθετηθεί. Ο βασανισμός του κουταβιού και όλη η τιμωρία που επιβάλουν σε μας μέσω της φυλάκισης του, πραγματοποιείται κατ' εισαγγελική εντολή που δόθηκε μέσω τηλεφώνου στους μπάτσους.

Συγκέντρωση αύριο στην Ευελπίδων 12:00 και επι τόπου συζήτηση για το τετράποδο συντροφάκι μας.


Σύντροφοι, οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΑ κατάθεσαν εναντίον του σύντροφου;

από @ 13/07/2018 2:02 μμ.


Μετά από πίεση που άσκησαν συντρόφισσες πήραν εκείνες τη σκυλίτσα σήμερα το πρωί.


Το Ζούγκλα έχει βίντεο που ακούγονται φωνές από όλον τον γύρω κόσμο υπέρ του παιδιού, μάλιστα στο τέλος τουρίστας φωνάζει fasists στους μπάτσους.

Ξεκάθαρη υποστήριξη από όλον τον κόσμο φαίνεται και ακούγεται καθαρά στο βίντεο για το παιδί και το σκυλάκι. Παρήγορο στις δύσκολες μέρες που ζούμε.

http://www.zougla.gr/greece/article/astinomiki-vgazoun-epivati-apo-vagoni-tou-isap-giati-ixe-skili-xoris-fimotro

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License