ο χρυσαυγίτης Ζευγίτης Δημήτρης ειναι καθηγητής φυσικής στο μικρό σχολείο του Αη στράτη . στο νησί  που βασανίστικαν αριστεροι και προοδευτικοι της τότε μπανανίας διδάσκει ένας νοσταλγός του ναζισμού !

Ενα απλο γκουγκλάρισμα φτάνει για να δει κάνεις τις διασυνδέσεις που έχει το συγκεκριμένο ασπόνδυλο με τα υπόδικα στελέχη της ναζιστικής συμμορίας . Φίλος και συνεργάτης του MR τρεχάτε ποδαράκια μου Κωνστ. rabbit Μπαρμπαρούσης . 

Στο ίδιο χιλιοβασανισμένο νησί του ΒΑ αιγαίου δραστηριοποιούνται έντονα μέλη και οπαδοί του ναζιστικού μορφώματος της χρυσής αυγής των οποιων η αντικοινωνική δράση πρέπει να γίνει γνωστή στον κοινωνικό περίγυρο και οχι μόνο .

οπως πχ το οτι άτομα του δημοτικού συμβουλίου πρότειναν να σβήστεί η ιστορία του νησιού και να ξεχαστεί το οτι ο Αγιος Ευστράτιος αποτέλεσε κολαστήριο για τους αγωνιστές χαρακτηρίζοντας τους αγωνιστές "άπλυτους" . 

Στο νησί αυτό εχουν φιλοξενηθεί απο αυτά τα άτομα κατα καιρούς συμμορίτες της εγκληματικής οργάνωσης και φαινεται οτι η σχέσεις των ντόπιων με τα διάφορα εγκληματικά δύκτια του ΒΑ αιγαίου ειναι παραπάνω απο καλές . και αυτός ειναι ο κύριος λόγος που ο κόσμος έχει σταματήσει να επισκέπτεται το νησί . 

οχι σκουπίδια οχι φασισταριά σε θάλασσες και ακτές. 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License