post image

Στις 23/7 μία ανείπωτη τραγωδία συνέβη στη περιοχή μας και στις γειτονικές περιοχές της ανατολικής αττικής.
Μια τεράστια καταστροφή,με πολλές χαμένες ζωές, καμμένα σπίτια , με ανυπολόγιστες περιβαντολογικές συνέπειες. Μια καταστροφή με πολλούς υπευθύνους,που για άλλη μια φορά θα τη σκαπουλάρουν...
Μία ημέρα που δεν θα την ξεχάσουμε ποτέ.

Από τη πρώτη στιγμή άνθρωποι κάθε εθνικότητας βοήθησαν είτε στην κατάσβεση της πυρκαγιάς,είτε στη διάσωση εγκλωβισμένων, είτε στην ψυχολογική και υλική στήριξή τους.
Ένα τεράστιο κύμα αλληλεγγύης ξεδιπλώθηκε αμέσως.
Είδαμε ανθρώπους κάθε ηλικίας,κάθε εθνικότητας να δίνουν απο το υστέρημα τους,να βοηθάνε απο τον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο τους..
Γελάσαμε με τους χρυσαυγίτες που σκάγανε στα σημεία συγκέντρωσης αγαθών ανά τετράδες,με επίσημο φωτογράφο μαζί τους ωστε να τραβήξει ωραία πλάνα. Χαρήκαμε που τις περισσότερες φορές αντιμετώπισαν την οργή του κόσμου.

Νευριάσαμε όταν πληροφορηθήκαμε πως στο πέρασμα οι χρυσαυγίτες την έπεσαν σε φίλο του Παύλου Φύσσα,την ώρα που φόρτωνε πράγματα για τους πυρόπληκητους. Το ίδιο και όταν μάθαμε για το πογκρόμ τους στη θεσ/κη την επόμενη μέρα της πυρκαγιάς.

Η οργή μας όμως ξεπέρασε κάθε όριο όταν μάθαμε πως κάποιοι υπάνθρωποι μπουκάραν και διέρηξαν σπίτια στο μάτι την επομένη της πυρκαγιάς,την ώρα που το Μάτι έμοιαζε με έρημο τοπίο.Πατήσαν πάνω στον πόνο των ανθρωπων δείχνοντας πως η σαπίλα του ντουνιά δεν έχει τέλος.
Αφόυ ψάξαμε λίγο το θέμα ,διαπιστώσαμε πως στην κλοπή εμπλέκεται ένα "καλόπαιδο" απο την περιοχή μας,μαζι με την παρέα του απο διπλανές περιοχές. Όλο το παρεάκι φασιστικών πεποιθήσεων , άλλα 2 απο αυτους(τουλάχιστον) άμεσα εμπλεκομένους με την ΧΑ.
Αμφιταλατευντήκαμε για την αντίδραση μας. Η βία ήταν η πρώτη σκέψη μας. Αποφασίσαμε ωστόσο πως το καλυτερο ήταν να κάνουμε βούκινο αυτο το παρεάκι. Να μην μπορεί να κυκλοφορήσει στις περιοχές μας και πουθενά.
το ίδιο σκοπέυουμε να κάνουμε  άμεσα και στις διπλανές μας περιοχές,ωστε να γνωρίσουν όλοι με τι καθίκια ζούνε μαζί.
Γεμίσαμε λοιπόν τους τόίχους της ραφήνας ,αλλά και την διαδρομής προς αρτέμιδα με τα ονοματά τους και την πράξη τους.

υγ:στις 2 φωτογραφίες είναι τα μέλη της χα Σίμος Ανδρόνικος και Μπάμπης Παπανικολάου.
Όλοι τους έχουν μέσα κοινωνική δικτύωσης,μπορείτε να τους βρείτε.
υγ2:Βοηθήστε στη διάδωση με κάθε τρόπο
υγ3:επειδη το θέμα είναι πολύ σοβαρό και δεν χωράει φήμες,αμφιβολίες κλπ.Τα στοιχεια ειναι απόλυτα διασταυρωμένα.

πρωτοβουλια αντι-πλιατσικολογων ραφηνας-αρτεμιδας

Εικόνες:

από @ 03/08/2018 7:21 μμ.


Παιδιά, έχετε μπερδέψει τον χρυσαυγίτη Ανδρόνικο (όνομα) Σίμο (επίθετο) με τον ένα από τους συλληφθέντες που λέγεται Σπύρος (όνομα) Ανδρόνικος (επίθετο). Οπότε πολλή αμφιβολία χωράει, σόρρυ κιόλας.

από ; 03/08/2018 7:31 μμ.


με ενα ψαξιμο στο facebook,το σ του ανδρονικος ειναι σπυρος ε?
σε αυτον ανηκει η πρωτη φωτο που εχετε.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License