Εχθές πραγματοποιήθηκε το δικαστήριο συντρόφου που συνελήφθη στις 25/7 για συμπλοκή με μέλη του Ιερού Λόχου. Ο σύντροφος κατηγορούνταν για απρόκλητες σωματικές βλάβες και απείθεια. Ο αλληλέγγυος κόσμος έφτασε συγκροτημένα και φωνάζοντας αντιφασιστικά συνθήματα στα δικαστήρια στις 12.00 όπου βρισκόταν ήδη ένα μίγμα φασιστών από ιερό λόχο, χρυσή αυγή, και κύκλο ιδεάπολις. Πραγματοποιήθηκε μία μικρή συμπλοκή κατά την οποία χτυπήθηκε ένας φασίστας μέχρι που επενέβησαν οι μπάτσοι.

Η δίκη εξελίχτηκε υπό ένα τραγελαφικό κλίμα όπου οι φασίστες (λίγοι στον αριθμό) καθόντουσαν στην μία πλευρά της αίθουσας, ο αλληλέγγυος κόσμος στην άλλη (περίπου 100 άτομα) και στη μέση οι μπάτσοι. Ενδεικτικό της κατάστασης το ότι τους πήγαιναν συνοδεία μέχρι και στην τουαλέτα κάτι που μάλλον δεν συμβαίνει ούτε με τα πιο ισχυρά κεφάλια της οικονομικής και πολιτικής ελίτ…

Ο σύντροφος τελικά κρίθηκε ένοχος και έφαγε ποινή 14 μηνών με 3ετή αναστολή. Όταν ολοκληρώθηκε η δίκη οι μπάτσοι φυγάδεψαν τους φασίστες από την πίσω πόρτα εξακολουθώντας την πάγια τακτική του να τους κάνουν πλάτες. Ο αλληλέγγυος κόσμος ξαναφώναξε αντιφασιστικά συνθήματα και αποχώρησε από το σημείο συγκροτημένα.

ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License