Ο ΠΟΤΑΜΟΣ ΑΧΕΛΩΟΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ !

 

Στη Μεσοχώρα Τρικάλων υπάρχει ένα φράγμα που θα δημιουργήσει μία μεγάλη λίμνη. Εκεί πηγαίνουμε από το 2007. Αλλά αν γίνει η λίμνη θα καταστραφεί ο Αχελώος, το φυσικό περιβάλλον και πολλοί άνθρωποι θα χάσουν τα σπίτια τους. Για αυτό ελάτε να αγωνιστούμε αν δεν θέλουμε να γίνει ένας ατελείωτος βούρκος το δεύτερο μεγαλύτερο ποτάμι στην Ελλάδα μαζί με τα χωριά του. Αγαπάμε τη φύση, τα δάση τα βουνά, τα ποτάμια, και τα χωριά, την Πίνδο και την Μεσοχώρα. Τα χαιρόμαστε και τα υπερασπιζόμαστε.

ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΝΕΡΟ!

9-14 Αυγούστου 2018 κατασκήνωση στις όχθες του ποταμού, 10-13 Κοινωνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, συζητήσεις και προβολές βίντεο στην κεντρική πλατεία του χωριού. Έκθεση φωτογραφίας και έντυπου υλικού από αγώνες για τον φυσικό κόσμο. Περιηγήσεις στο ποτάμι και πεζοπορίες. Κυριακή 12 Αυγούστου, 12μ.μ. ΣΥΓΚΈΝΤΡΩΣΗ στην πλατεία της Μεσοχώρας ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ στη στέψη του φράγματος.

 

Παιδική Αυτόνομη Συνάντηση Αγώνα

Αρχεία:

O σχολιασμός έχει απενεργοποιηθεί.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License