Πρωτοβουλία Ταξικής Αλληλεγγύης Νέας Φιλαδέλφειας: Επίθεση με μπογιές στη Διέυθυνση Πολεοδομίας Βορείου Τομέα

Επιλέξαμε να παρέμβουμε με αυτόν τον τρόπο στη Διεύθυνση Πολεοδομίας Βόρειου Τομέα, διότι μπορεί η συγκεκριμένη Διεύθυνση Πολεοδομίας να μην συνδέεται άμεσα με το συγκεκριμένο έγκλημα, όμως είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την κεντρική πολιτική του κράτους την οποία και εφαρμόζει στις περιοχές που διευθετεί. Ουσιαστικά, αυτό που πρέπει να αναδειχθεί είναι ότι σε επίπεδα πολεοδομίας, είναι η κεντρική πολιτική που επιβάλλεται η οποία επιφέρει τέτοια αποτελέσματα.

Πρωτοβουλία Ταξικής Αλληλεγγύης Νέας Φιλαδέλφειας: Επίθεση με μπογιές στη Διεύθυνση Πολεοδομίας Βόρειου Τομέα στον Περισσό

Στα τέλη Ιουλίου ξεσπάσανε φονικές πυρκαγιές στην Αττική , η φωτιά που ξέσπασε στο Μάτι συγκεκριμένα σκότωσε πάνω από 90 ανθρώπους. Το δολοφονικό αυτό έγκλημα έχει πολλούς υπαίτιους, αρχικά τους μεγαλοκαπιταλιστές οι οποίοι προκαλούν τέτοια εγκλήματα προκειμένου να εκμεταλλευτούν νέες δυνατότητες που δημιουργούνται με την καταστροφή της φύσης. Εν συνεχεία, το ελληνικό κράτος ( το οποίο επιχειρεί σε τέλεια συνεργασία με την αστική τάξη ) φέρει ευθύνη επειδή οι εγκληματικές του ελλείψεις και αποφάσεις, όσον αφορά τις πυρκαγιές γενικά, αλλά και την αντιμετώπιση της συγκεκριμένης ειδικότερα, επιφέρουν τα ανάλογα αποτελέσματα.Στη δολοφονία δεκάδων ανθρώπων στο Μάτι,, κομβικό ρόλο έπαιξαν οι εγκληματικές ελλείψεις στα πλαίσια των υποδομών για την αντιμετώπιση πυρκαγιών και εκκένωσης οικισμών. Ανεξαρτήτως κυβέρνησης, δεξιά ή αριστερή, η κρατική πολιτική στο συγκεκριμένο και σε κάθε ανάλογο ζήτημα, είναι παρόμοια. Προβάλει ως άμεση ανάγκη το δικό του χρηματικό και πολιτικό κέρδος σε κάθε εκδοχή. Η κρατική περί πολεοδομίας πολιτική ενέχει την ίδια μέθοδο, σε κάθε περιοχή της χώρας. Για αυτό επιλέξαμε να παρέμβουμε με αυτόν τον τρόπο στη Διεύθυνση Πολεοδομίας Βόρειου Τομέα, διότι μπορεί η συγκεκριμένη Διεύθυνση Πολεοδομίας να μην συνδέεται άμεσα με το συγκεκριμένο έγκλημα, όμως είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την κεντρική πολιτική του κράτους την οποία και εφαρμόζει στις περιοχές που διευθετεί. Ουσιαστικά, αυτό που πρέπει να αναδειχθεί είναι ότι σε επίπεδα πολεοδομίας, είναι η κεντρική πολιτική που επιβάλλεται η οποία επιφέρει τέτοια αποτελέσματα. Πράξαμε αυτό που μας αναλογεί ως συλλογικότητα της περιοχής, δηλώνοντας την αμέριστη αλληλεγγύη μας στους πυροπαθείς, παράλληλα, με την συγκεκριμένη μας κίνηση, δηλώνουμε πως ο αγώνας απέναντι στις κρατικές πολιτικές ( που εξυπηρετούν τα εκάστοτε συμφέροντα των αστών ) και στις δολοφονικές ορέξεις της αστικής τάξης θα συνεχιστεί.

 

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΑΞΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License