[Λάρισα] 15ο αντιρατσιστικό φεστιβάλ (ανοιχτό κάλεσμα)

ανοιχτό κάλεσμα σε συλλογικότητες και πρόσωπα για την διοργάνωση του 15ου αντιρατσιστικού φεστιβάλ Λάρισας.

post image

   Η αντιρατσιστική πρωτοβουλία Λάρισας θα διοργανώσει και φέτος το αντιρατσιστικό φεστιβάλ, το 15ο κατά σειρά, με προτεινόμενη ημερομηνία διεξαγωγής το διήμερο Παρασκευή 21 & Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου, επιδιώκοντας όπως κάθε χρόνο να αποτελέσει μια συνάντηση κινημάτων, ανθρώπων και συλλογικοτήτων που αγωνίζονται, μια φωνή ενάντια σε κάθε είδους ρατσισμό, μια γιορτή τόσο του πολιτισμού όσο και του αντιρατσιστικού κινήματος.

   Προκειμένου αυτή η διαδικασία να αγκαλιάσει και να αγκαλιαστεί από όσο το δυνατό περισσότερες/ους, άτομα και συλλογικότητες που βρέθηκαν και βρίσκονται στην ίδια όχθη του ανταγωνιστικού κινήματος των «από τα κάτω», απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση για συμμετοχή στις συνελεύσεις που θα ακολουθήσουν, με αρχή την επομένη

την Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018, στις 9.00μμ, στον κοινωνικό χώρο para tod@s

προκειμένου να αρθρώσουμε από κοινού τα προτάγματα, το πολιτικό πλαίσιο και τις θεματικές ενότητες του φεστιβάλ, να πλαισιώσουμε τις ομάδες δουλειάς, να δηλώσουμε τη συμμετοχή μας στο διήμερο.

Θυμίζουμε,

· ότι το φεστιβάλ δομείται πάνω σε μεγάλες θεματικές ενότητες / περίπτερα και κάθε συλλογικότητα μπορεί να εκθέσει / παρουσιάσει υλικό σχετικό με μία ή περισσότερες θεματικές. Για το περιεχόμενο της συμμετοχής στις θεματικές, κρίνει και αποφασίζει κάθε συλλογικότητα αναλαμβάνοντας και την πολιτική ευθύνη. Γνωρίζοντας ότι η οπτική της κάθε συλλογικότητας πάνω στα διάφορα θέματα / προβλήματα μπορεί να διαφέρει, στόχος της αντιρατσιστικής πρωτοβουλίας αλλά και του φεστιβάλ δεν είναι να αποκρύψει αυτήν την πραγματικότητα αλλά μέσα από την παράθεση και όσμωση διαφορετικών απόψεων, να ενισχύσουμε τους συντροφικούς δεσμούς και τις κοινές συλλογικές μας δράσεις.

· η συμμετοχή με φυσική παρουσία κάθε συλλογικότητας έχει ιδιαίτερη σημασία τόσο για την υποστήριξη του υλικού όσο και για την περιφρούρηση και τις ανάγκες του φεστιβάλ.

Υ.Γ. Αναγνωρίζοντας την ευθύνη της συνέλευσης μας για την καθυστέρηση στην όλη διαδικασία προετοιμασίας του φεστιβάλ και με το δεδομένο των απουσιών της επόμενης περιόδου λόγω καλοκαιριού, θα προτείναμε να εκμεταλλευτούμε κάθε ευκαιρία για την επικοινωνία του καλέσματος στις συλλογικότητες μας. Να πάρουμε επίσης υπόψη ότι με αφετηρία τις 20/8 μένει ένας μήνας μέχρι το φεστιβάλ οπότε η συνέπεια και το «σφιχτό» χρονοδιάγραμμα είναι μονόδρομος.

η συνέλευση της αντιρατσιστικής πρωτοβουλίας Λάρισας

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License