[Κόρινθος] Πανό Αλληλεγγύης προς τους αιχμάλωτους αναρχικούς σε όλο τον κόσμο και τους απεργούς στις φυλακές των Η.Π.Α.

"Solidarity to all the imprisoned anarchists worldwide and to the prisoners strike in the U.S.A".

post image

Κανένας δεν μπορεί να είναι εντελώς ελεύθερος, αν δεν είναι όλοι ελεύθεροι.

Δεν αποδεχόμαστε και δεν αναγνωρίζουμε δίπολα τύπου, "νομιμότητας-παρανομίας", "αθωότητας-ενοχής", "μαζικού-ένοπλου αγώνα" και συνεπακόλουθα δεν αποδεχόμαστε και δεν αναγνωρίζουμε όλους τους νόμους και τα Κράτη. Η αλληλεγγύη μας προς τους συντρόφους μας που βρίσκονται όμηροι στα κελιά της Δημοκρατίας και στα κελιά όλων των Κρατών είναι για εμάς αξεχώριστη απ' τον αγώνα μας για την καταστροφή του Κράτους και του Καπιταλισμού, για την Κοινωνική Επανάσταση μέχρι την Αναρχία. Θεωρούμε ότι ανάμεσα στους εντός και στους εκτός των τοιχών συντρόφους θα πρέπει να υπάρχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ζύμωση, αμεσότητα και διάδραση μέσω διαλόγου και κοινών αγώνων ούτως ώστε να υπάρχουν ακόμα περισσότερες νικηφόρες μάχες, που θα μας φέρουν πιο κοντά στην ολική απελευθέρωση απ'το υπάρχον εξουσιαστικό σύμπλεγμα. Την Πέμπτη 30/8, με μια ελάχιστη κίνηση κρεμάσαμε πανό αλληλεγγύης προς τους αιχμάλωτους αναρχικούς σε όλο τον κόσμο και τους απεργούς κρατούμενους στις φυλακές των Η.Π.Α., σε αερογέφυρα στην είσοδο της πόλης της Κορίνθου. Το σύνθημα που αναγράφεται στο πανό είναι:

"Solidarity to all the imprisoned anarchists worldwide and to the prisoners strike in the U.S.A".

ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ

ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΦΥΛΑΚΗΣ, ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ

 

Αναρχική Συλλογικότητα Σειρήνες

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License