Ρουβίκωνας: βίντεο απο την παρέμβαση στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης

Με την σημερινή μας παρέμβαση στο υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης θέλουμε να δηλώσουμε ότι ανοίγουμε έναν κύκλο ενάντια σε όσους μιλούν για “βιώσιμη ανάπτυξη” και “αλληλέγγυα οικονομία” από τη μια και κλείνουν το μάτι στα αρπακτικά του κεφαλαίου από την άλλη.

Η παρέμβαση στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για την έγκριση χρήσης του ROUNDUP

..."Ωστόσο φτάνοντας στη βάση της πυραμίδας, η ευθύνη επιμερίζεται σε όλους ανεξαιρέτως, από τους μεγάλους παραγωγούς τροφής, μέχρι και τον τελευταίο αγρότη αλλά και στους καταναλωτές που αφήνουμε τον οβολό μας στο ταμείο του supermarket, στηρίζοντας με την επιλογή στην άγνοια και στην παθητικότητα το σάπιο οικοδόμημα της οικονομίας της αγοράς. Με την σημερινή μας παρέμβαση στο υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης θέλουμε να δηλώσουμε ότι ανοίγουμε έναν κύκλο ενάντια σε όσους μιλούν για “βιώσιμη ανάπτυξη” και “αλληλέγγυα οικονομία” από τη μια και κλείνουν το μάτι στα αρπακτικά του κεφαλαίου από την άλλη. Η πληροφορία και η γνώση υπάρχουν και είναι εύκολα προσπελάσιμες, αυτό που παραμένει ζητούμενο, καθώς είναι ότι ποιο δύσκολο να κατακτηθεί, είναι η ανάπτυξη της ατομικής και συλλογικής συνείδησης που θα μας οδηγήσει μακριά από τον ζυγό κάθε εταιρίας, κάθε κράτους και κάθε εξουσίας.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License