Μαζί με αυτούς που δεν γονάτισαν στην αιχμαλωσία, Δεν αντάλλαξαν την αξιοπρέπεια, Δεν άφησαν τη φυλακή να χτιστεί μέσα τους..

Μαζί με αυτούς που δεν γονάτισαν στην αιχμαλωσία, Δεν αντάλλαξαν την αξιοπρέπεια, Δεν άφησαν τη φυλακή να χτιστεί μέσα τους...Ας σταθούμε δίπλα στους φυλακισμένους συντρόφους ,Ας σταθούμε δίπλα τους και με το βλέμμα καθαρό και άγριο ας πάρουμε μια ανάσα ελευθερίας.

Η αλληλεγγύη σαν μία μορφή επιθετική, δεν μπορεί να εγκλωβιστεί σε ψευτοδιλήμματα όπως νομιμότητα ή παρανομία. Και αυτό γιατί σαν μία υγιής επαναστατική πρακτική πάντα θα καθορίζεται από τους παράγοντες που ορίζουνε πως για να είναι καίρια πρέπει να είναι δυναμική. Για να είναι ουσιαστική, πρέπει να είναι ρηξιακή. Για να είναι μία πρακτική επαναστατική θα πρέπει να είναι σθεναρή και ανυποχώρητη...Η αλληλέγγυα μαχητική στάση δίπλα σε συντρόφους που βρίσκονται έγκλειστοι ή διωκόμενοι, αποτελεί ένα ακόμα πεδίο αντιπαράθεσης με το κράτος και τους μηχανισμούς του. Ένα κίνημα οφείλει να έχει τη συνείδηση πως η υπεράσπιση των αιχμαλώτων του, των πολιτικών κρατούμενων, είναι πρωταρχικό καθήκον ζωτικής σημασίας για την ίδια του την ύπαρξη και την εξέλιξή του.Οι απελπισμένες προσπάθειες τραμπουκισμού των μπάτσων, και η τρομοκρατία των media με ρουφιάνικες στοχοποιήσεις, δεν μπορούν να σταματήσουν ούτε να φιμώσουν τον αναρχικό αγώνα για ελευθερία. Κανένας σύντροφος όμηρος στα χέρια του κράτους.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License