Στα τέλη Αυγούστου επιβλήθηκε για τέταρτη φορά στον αναρχικό ολικό αρνητή στράτευσης Δημήτρη Δημτσιάδη, το τιμωρητικό ποσό των 6000 ευρώ καθώς και ακολούθησε η σύλληψή του για ανυποταξία και η παραπομπή του σε νέο, τέταρτο κατά σειρά στρατοδικείο. Οι εκβιασμοί και η επιμονή των εξουσιαστών να καθιστούν ομήρους στους μηχανισμούς τους όσους αρνούνται να υποταχθούν και να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά τους, φανερώνει και την διάθεσή τους για εξόντωση οποιασδήποτε πράξης αντίθετης στην κυρίαρχη συνθήκη εκμετάλλευσης. Όταν η άρνηση της παράδοσης σώματος και πνεύματος στην κρατική μηχανή του κιμά και η επιλογή της αξιοπρέπειας και του αγώνα ενάντια στην εκμετάλλευση τιμωρείται με πρόστιμα και φυλακίσεις, ο πόλεμος μαίνεται καθημερινά εδώ.

Ούτε μια ώρα στο στρατό - Ενάντια στην υποταγή σε κάθε αφεντικό

Αλληλεγγύη στον Δημήτρη Δημτσιάδη και σε όλους τους ολικούς αρνητές στράτευσης

Ανυποταξία/Αλληλεγγύη/Εξέγερση

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License