Συναγερμός στον Έβρο μετά από σύλληψη στελέχους του Τουρκικού Στρατού;


Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ με ευθύνη παρουσιάζει την παρακάτω είδηση:Μια πληροφορία που έφτασε στο Evros-news.gr εδώ και αρκετή ώρα, αλλά λόγω της σοβαρότητας της προσπαθούμε να διασταυρώσουμε, αναφέρει ότι υπάρχει σύλληψη Τούρκου στρατιωτικού σε ελληνικό έδαφος στην πλευρά των Φερών. https://www.evros-news.gr

 

Επίσης, κάτοικοι της περιοχής που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, επισημαίνουν ότι παρατηρείται έντονη στρατιωτική κινητικότητα από την ελληνική πλευρά με το Τμήμα Χρονικής Ετοιμότητας (ΤΧΕ).

 

Όμως τόσο οι στρατιωτικές όσο και οι αστυνομικές πηγές αποφεύγουν να πουν το παραμικρό.Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ μοιράζεται την αγωνία των στρατευμένων και των γονιών τους.

 

Προς το παρόν θα περιμένουμε τις επίσημες κινήσεις της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας που πρέπει να αντιληφθεί το μέγεθος της ανησυχίας.Η Ειρήνη, τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και η Ζωή όλων είναι Αδιαπραγμάτευτα.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Τηλ: 6932 955437

http://diktiospartakos.blogspot.gr

O σχολιασμός έχει απενεργοποιηθεί.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License