Α.Σ. Σειρήνες - Προπαγανδιστική Παρέμβαση για το Αντιφασιστικό Διήμερο

Το βράδυ της Τρίτης 11/9 στο πλαίσιο της προπαγάνδας του Αντιφασιστικού Διημέρου στις 16 και 17/9 για τα 5 χρόνια οργής για τη δολοφονία του Π.Φύσσα απ' τους χρυσαυγίτες, προχωρήσαμε σε παρέμβαση με αφισοκόλληση, γράφοντας παράλληλα κι αντιφασιστικά συνθήματα στο κέντρο της Κορίνθου.

post image

Το βράδυ της Τρίτης 11/9 στο πλαίσιο της προπαγάνδας του Αντιφασιστικού Διημέρου στις 16 και 17/9 για τα 5 χρόνια οργής για τη δολοφονία του Π.Φύσσα απ' τους χρυσαυγίτες, προχωρήσαμε σε παρέμβαση με αφισοκόλληση, γράφοντας παράλληλα κι αντιφασιστικά συνθήματα στο κέντρο της Κορίνθου. Στο ίδιο πλαίσιο πραγματοποιήσαμε εικαστική παρέμβαση με συνθήματα κι αφίσες στα γραφεία των ηλίθιων αιλοίννον συνέλευσης. Στην Κόρινθο, αλλά και πουθενά αλλού στον κόσμο, δε θα πρέπει να βρίσκουν στέγη οι φασιστικές φωνές και τα συγκεκριμένα γραφεία είναι τα τελευταία που έχουν απομείνει στην πόλη μας. Η ηλιθιότητα που διακρίνει τους συγκεκριμένους επ' ουδενί δεν τους απαλλάσσει απ' αυτά που λένε. Το μείγμα απύθμενης βλακείας, αμάθειας και φασισμού που έχουν στα κεφάλια τους, σε εποχές εξαθλίωσης, φτωχοποίησης και εθνικιστικού παροξυσμού σαν τη σημερινή στην οποία ζούμε, εύκολα μπορεί να γίνει επικίνδυνο, γι αυτό θα πρέπει να τσακίζεται.

2ημερες Αντιφασιστικής μνήμης , για τα 5 χρόνια απο την δολοφονία του Αντιφασίστα Παύλου Φυσσα

Κυριακή 16/9 Προβολή ταινίας : Έρωτας & Επανάσταση στις 19.30 στον αίθριο χώρο τις παλιάς αγοράς (πρώην φιν)

Δευτέρα 17/9 Αντιφασιστική Συγκέντρωση στις 18.30 στο πανεπιστήμιο της Κορίνθου

ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΟΡΓΗ, Ο ΠΑΥΛΟΣ ΦΥΣΣΑΣ ΖΕΙ

Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΣΑΚΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΠ' ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΚΔΗΜΟΚΡΑΤΙΖΕΤΑΙ

Ο ΠΑΥΛΟΣ ΖΕΙ ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ

Αναρχική Συλλογικότητα Σειρήνες

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License